La ofertă

Aragaz Heinner HFSC-50LIT, 4 arzatoare, Dispozitiv siguranta, Iluminare, Aprindere, Timer

Aragaz Heinner HFSC-50LIT

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Heinner HFSC-50LIT este un aragaz clasic atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Acest aparat electrocasnic atrage atentia, in primul rand, prin intermediul unui pret aproape imbatabil pe aceasta gama de electrocasnice. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Heinner HFSC-50LIT este alimentata pe gaz, motiv pentru care necesita doua elemente suplimentare pentru a-i fi anihilate principalele neajunsuri. Din fericire, aceasta dispune atat de sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton, cat si de supape speciale de siguranta, ce vor insoti fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri dezvoltat pe cele 4 ochiuri este unul mediu, osciland intre 0.88 kW, pe cel mai mic si 2.4 kW, pe cel mai puternic dintre acestea. Gratarele sunt ferme si ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, au avantajul de a se detasa independent, pentru a facilita curatarea locala.

Cuptorul aragazului Heinner HFSC-50LIT este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Chiar daca este lipsit aproape complet de functii, acesta dispune de timer, element ce nu va mai permite coacerea excesiva a alimentelor, datorata neglijentei dumneavoastra. El va opri procesul culinar la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpului presetat.

Concluzia noastra este ca Heinner HFSC-50LIT reprezinta un aragaz in primul rand economic. Performantele acestuia nu reusesc sa impresioneze, insa ating un nivel acceptabil. In schimb, pretul la care se vinde acest produs este unul extrem de accesibil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Heinner HFSC-50LIT. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita:Gaz
Numar arzatoare:4
Aprindere electrica arzatoare:Da
Siguranta:Da
Arzator mare:1
Arzator mic:1
Arzator normal:2
Putere arzator mare:2.4 kW
Putere arzator mic:0.88 kW
Putere arzator normal:1.78 kW
Gratar:Da

 

CUPTOR

Alimentare cuptor:Gaz
Aprindere electrica cuptor:Da
Timer:Da
Iluminare cuptor:Da
Siguranta cuptor:Da

 

ACCESORII

Capac:Metalic
Tava:1 tava emailata
Gratar cuptor:Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare:Alb
Dimensiuni (IxLxA cm):50 x 50
Duze pentru GPL:Da
Latime (cm):50

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Heinner HFSC-50LIT

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search