La ofertă

Aragaz Hotpoint H6GG1FX, 4 Arzatoare gaz, Aprindere electrica, Grill, 60 cm, Inox

Aragaz Hotpoint H6GG1FX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hotpoint H6GG1FX este un aragaz cu functionalitate clasica, ale carui performante nu reusesc sa depaseasca un nivel mediocru. Trebuie sa recunoastem, inca de la inceput, ca ne-am fi asteptat la mai mult de la aceasta masinarie de gatit, mai ales daca tinem cont de pretul pe care nu-l putem numi atractiv.

Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Hotpoint H6GG1FX este alimentata pe gaz, o resursa destul de problematica, ale carei minusuri sunt acoperite doar partial, in cazul acestui produs. Asadar, putem vorbi doar despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, supapele de siguranta, ce au rolul de a opri instant alimentarea in cazul stingerii accidentale a flacarii, lipsindu-i. Gratarele sunt destul de ferme si ofera stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, ofera avantajul de a se detasa independent pentru a facilita curatarea zonala. Suprafata din inox ofera o minima aderenta murdariei si o excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supusa.

Cuptorul aragazului Hotpoint H6GG1FX este alimentat tot pe gaz si prezinta sistem de aprindere electrica similar celui din cazul plitei. De asemenea, cel de siguranta lipseste. Capacitatea cavitatii interioare este relativ redusa, aceasta nedepasind 58 l. In orice caz, este suficienta pentru orice operatiune culinara permisa de tehnologizarea acestui cuptor. La acest nivel mai intalnim doaua elemente utile, care va vor ajuta sa cresteti performantele procesului de gatit. Grill-ul va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne. Gratie acestuia veti putea obtine alimente crocante la exterior, fara a le usca la interior. Termostatul va ajuta sa aveti un control mai bun asupra temperaturii din cavitatea cuptorului.

Concluzia noastra este ca Hotpoint H6GG1FX reprezinta un aragaz clasic, ce ofera prea putine avantaje pentru a putea tine pasul cu principalii competitori pe acest segment de pret. Sfatul nostru este sa mai aruncati o privire si asupra altor produse similare si sa decideti chibzuit care va sunt prioritatile. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Hotpoint H6GG1FX.

Vezi manual de utilizare

Aragaz Hotpoint H6GG1FX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search