La ofertă

Aragaz rustic Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL, cuptor electric, 3 arzatoare gaz + 1 ochi electric, 50 cm

Aragaz rustic Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL este un aragaz mixt cu influente retro si performante superioare, comercializat la un pret foarte atractiv. Acesta imbina excelent principalele avantaje a doua resurse energetice, calitatea procesului culinar avand doar de castigat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului rustic Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL dispune de 3 arzatoare alimentate pe gaz, o resursa inflamabila care pana nu de mult puteam considera ca aduce de la sine doua dezavantaje majore, carentele de siguranta si aprinderea deficitara. In prezent, acestea au fost inlaturate prin intermediul a doua elemente simple dar foarte utile. Mai exact, vorbim despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie si despre supapele speciale de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, in scopul de a opri instant alimentarea cu gaz, in situatia stingerii accidentale a flacarii. In plus, mai intalnim si un arzator electric, destul de puternic. Gratarele, chiar daca la prima vedere nu par foarte ferme, ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti si au avantajul de a fi detasabile individual, favorizand curatarea locala a suprafetei de gatit.

Cuptorul aragazului rustic Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL este alimentat electric, drept pentru care aduce avantaje substantiale in fata clasicelor cuptoare pe gaz: o coacere rapida si uniforma, un plus de siguranta, o aprindere facila, independenta fata de o retea de utilitati a carei modificare necesita avize speciale, taxe si firme autorizate. In plus, acesta este echipat cu grill, instrumentul perfect pentru a putea gati corect bucatile mari de carne, pe care le va inveli intr-o crusta crocanta, in timp ce vor fi mentinute fragede la interior. Din pacate, nu intalnim si un programator pentru presetarea duratei procesului culinar dar intalnim un termostat pentru controlul eficient al temperaturii. De asemenea, veti mai putea jongla cu functii clasice, precum incalzirea inferioara sau superioara.

Concluzia noastra este ca Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL reprezinta un aragaz foarte interesant atat din punct de vedere estetic, cat si din cel functional. Impletirea perfecta a celor doua resurse aduce beneficii substantiale procesului culinar, iar tentele retro confera un rafinament incontestabil bucatariei in care va fi instalat. De asemenea, pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1ELH. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita:Pe gaz
Numar arzatoare:4
Aprindere electrica arzatoare:Da
Inductie:Nu
Siguranta:Da
Arzator mare:Da
Arzator mic:Da
Arzator normal:Da
Gratar:Da

 

CUPTOR

Grill:Da
Rotisor:Nu
Aprindere electrica cuptor:Nu
Timer:Nu
Iluminare cuptor:Da
Convectie aer fierbinte:Nu
Siguranta cuptor:Da
Termostat:Da
Incalzire inferioara:Da
Incalzire superioara:Da

 

ACCESORII

Capac:Da
Tava:Da
Gratar cuptor:Da
Accesorii:1 Gratar 1 Tava

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare:Beige
Dimensiuni (IxLxA cm):90 x 50 x 55
Protectie copii:Nu
Greutate (Kg):35
Duze pentru GPL:Da
Picioruse ajustabile:Da

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz rustic Studio Casa FIRENZE MULTIF. FE50/553G+1EL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search