La ofertă

Aragaz Zanussi ZCG21051WA, Gaz, 4 Arzatoare, Siguranta gaz, 50 cm, Alb

Aragaz Zanussi ZCG21051WA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Zanussi ZCG21051WA face parte din randul aragazurilor clasice, atat ca functii cat si ca aspect. La capitolul design, cei de la producatorul nu a adus niciun element care sa personalizeze acest produs, ideea de baza a conceptului fiind sa se renunte la toate lucrurile care nu ar putea justifica o crestere de pret eficienta. Nici la capitolul functii nu suntem dati pe spate, lucru justificat insa prin pretul propus. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cele mai bune oferte si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Zanussi ZCG21051WA dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz. Acestea au dimensiuni diverse si dezvolta puteri cuprinse intre 1 si 2.6 kW. De asemenea, beneficiaza de sigurante speciale pentru a evita incidentele periculoase. Aceste sigurante opresc instant alimentarea cu gaz in situatia stingerii accidentale a flacarii. Gratarul este impartit in doua piese ferme, pentru a facilita curatarea plitei.

Cuptorul aragazului Zanussi ZCG21051WA are o capacitate acceptabila, de 61 l, suficienta pentru orice operatiune culinara. Este echipat, de asemenea, cu siguranta in cazul stingerii accidentale a flacarii.  Pe langa acestea, cuptorul mai beneficiaza si de incalzire inferioara. Un minus fata de majoritatea aragazurilor de pe piata, il reprezinta faptul ca nu dispune de grill.

Concluzia noastra este ca aragazul Zanussi ZCG21051WA poate reprezenta o solutie economica pentru nevoile dumneavoastra culinare. Este un aragaz fiabil, eficient si usor de folosit. Pretul propus este unul corect. Daca doriti insa o solutie competenta pe termen lung, va sfatuim sa alegeti unul din aragazurile echipate cu un minim de elemente ce vor creste performanta si vor reduce efortul dumneavoastra.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Zanussi ZCG21051WA. 

Aragaz Zanussi ZCG21051WA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search