La ofertă

Cum alegem site-urile de pe care ne citim review-rile?

Marea problema a site-urilor de afiliere

Am tot vazut in ultimul timp o multitudine de bloguri si site-uri care nu mai stiu cum sa faca bani de pe urma afilierii la diverse magazine online. Dorinta de imbogatire nu este o problema, insa modul in care oamenii sunt mintiti reprezinta o eroare atat a cumparatorului, care ar trebui sa se disciplineze, cat si a autorului de site care adopta o strategie gresita pe termen lung.

Cum ne dam seama de corectitudinea unui site?

Cuvinte precum “foarte bun”, “foarte potrivit”, “exceptional”, “senzational” folosite prea des sau prea multe superlative ar trebui sa va dea de gandit ca ati nimerit pe site-ul gresit. Un review corect trebuie sa puncteze in aceeasi masura atat punctele slabe cat si pe cele forte. Majoritatea site-urile de afiliere incearca sa convinga oamenii ca fiecare produs e senzational si e cel mai potrivit pentru cumparatorul care a ajuns sa citeasca descrierea respectiva.

Nu va putem recomanda prea multe site-uri de calitate pentru ca timpul nu ne permite sa le analizam constant. Un site partener pentru care garantam obiectivitatea review-rilor este ElectrOk.ro. Acolo gasiti o multitudine de produse descrise pe gamele frigorifice si electrocasnice mici de bucatarie.

review corect

 

 

Search