La ofertă

Cuptor electric multifunctional Electrolux EOA3454AOX, Clasa A, 72 l, 10 functii, Plus Steam, Convectie, Autocuratare catalitica ,Grill, Inox antiamprenta

Cuptor electric multifunctional Electrolux EOA3454AOX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux EOA3454AOX este un cuptor electric ultra-modern, ce beneficiaza de functii interesante, materiale de inalta calitate si un consum energetic eficient. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect minimalist, destul de discret.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Electrolux EOA3454AOX este alimentat electric, motiv pentru care putem vorbi despre o coacere rapida si uniforma, in deplina siguranta, fara a fi nevoie de sisteme aditionale care sa favorizeze acest lucru. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, nu mai putin de 72 l. Eficienta energetica atinge si ea un nivel excelent pentru acest gen de electrocasnice, incadrandu-se in standardele inalte ale clasei A. Carcasa este confectionata din inox anti-amprenta, astfel ca nu veti mai avea probleme cu urmele de grasime lasate de degete.

Cuptorul electric Electrolux EOA3454AOX beneficiaza de functii si sisteme performante, pentru a putea garanta un proces culinar eficient. In primul rand, este echipat cu grill si timer. Primul va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne, invelindu-le in crusta crocanta la exterior, fara a le usca la interior. Timer-ul va asigura ca procesul de gatit nu va mai dura mai mult decat este cazul, acesta oprindu-l la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpului presetat. In plus, veti avea la dispozitie diverse programe de gatit pentru fiecare reteta: Pizza, traditional, incalzire inferioara pentru produse fragede si superioara pentru produse crocante. Curatarea nu va mai reprezenta nici ea o problema gratie sistemului catalitc, ce va transforma reziduurile in cenusa si le va absorbi in panourile speciale ce captusesc peretii laterali.

Concluzia noastra este ca Electrolux EOA3454AOX reprezinta un cuptor electric foarte performant, capabil sa duca la bun sfarsit orice reteta, indiferent de complexitatea sa. Faptul ca are un consum energetic eficient va ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie. Pretul la care se vinde acest produs este unul destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Electrolux EOA3454AOX. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electric
Capacitate (l):72
Clasa de eficienta energetica:A
Control cuptor:Mecanic
Tip afisaj:LCD
Timer:Da
Grill:Da
Numar functii:10
Ventilator:Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare:Catalitica
Iluminare interioara:Da
Grill cu suprafata mare:Da
Incalzire inferioara:Da
Incalzire superioara:Da
Treapta pentru Pizza:Da
Alte functii:Traditional

Grill rapid

Semnal sonor

 

ACCESORII

Tava coacere:Da
Alte accesorii:Tava colectoare email

1 gratar

 

DATE TEHNICE

Putere (W):2980
Consum de energie (kW/h):0.95
Alimentare (V/Hz):220-240 / 50-60
Dimensiuni (I x L x A) (cm):59.4 x 59.4 x 56.9
Lungime cordon alimentare:1.6 m
Material usa:Sticla
Culoare:Inox
Inox Antiamprenta:Da

 

MANUAL DE UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Cuptor electric multifunctional Electrolux EOA3454AOX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search