La ofertă

Cuptor incorporabil Beko BIM24301ZGCS, Electric, 71 l, Autocuratare catalitica, Clasa A

Cuptor incorporabil Beko BIM24301ZGCS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko BIM24301ZGCS este un cuptor incorporabil de clasa medie, comercializat la un pret foarte atractiv. Acest propune un design minimalist, rafinat si cateva functii mai mult decat interesante. In plus, are o eficienta energetica excelenta, drept pentru care investitia va putea fi amortizata in scurt timp.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Beko BIM24301ZGCS este alimentat electric, drept pentru care aduce inca din start o serie de avantaje substantiale in fata clasicelor cuptoare pe gaz: o aprindere facila, un plus de siguranta, o coacere rapida si uniforma dar mai ales posibilitatea implementarii unor sisteme moderne de gatit. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, nu mai putin de 71 l, arhisuficienti oricaror operatiuni culinare. Gratarele sunt asezate pe suporturi telescopice pentru ca mancarea sa poata fi manipulata in afara cavitatii, evitand astfel orice posibil accident. Eficienta energetica atinge standardele clasei A, cea care pana nu de mult era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Cuptorul electric Beko BIM24301ZGCS este echipat cu o serie de functii, unele dintre ele mai sofisticate dar majoritatea larg raspandite in randul acestor masinarii de gatit. In primul rand, este dotat cu grill, cel care, impreuna cu sistemul de convectie a aerului fierbinte, va ajuta sa gatiti corect bucatile mari de carne, pastrandu-le fragede la interior in timp ce le inveleste in crusta crocanta la exterior. De departe, cea mai interesanta functie este gatirea 3D, aceasta permitand gatirea simultana a nu mai putin de 3 feluri diferite de mancare, fara a ale amesteca aromele. Aceasta functie utilizeaza, in acelasi timp, toate elementele de incalzire, creand o temperatura uniforma in interiorul caviatii. Sistemul de autocuratare catalitica transforma in cenusa reziduurile rezultate in timpul coacerii si ulterior le absoarbe in peretii laterali, captusiti cu panouri catalitice. Intrucat restul functiilor sunt unele obisnuite si larg raspandite, dorim sa mai amintim doar de sistemul SoftClose al usii, ce consta in niste balamale speciale ce nu permit trantirea.

Concluzia noastra este ca Beko BIM24301ZGCS reprezinta unul dintre cele mai interesante cuptoare de clasa medie, prin prisma faptului ca ofera un excelent raport calitate/pret. In plus, acesta are un aspect rafinat si o eficienta energetica ridicata, permitandu-va astfel sa amortizati, in timp, investitia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 3 ani pentru cuptorul incorporabil Beko BIM24301ZGCS. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electric
Capacitate (l):71
Clasa de eficienta energetica:A
Control cuptor:Electronic, cu butoane rotative
Tip afisaj:Electronic
Timer:Da
Grill:Da
Numar functii:8
Ventilator:Da
Geam de protectie:Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare:Catalitica
Iluminare interioara:Da
Convectie aer fierbinte:Da
Functie decongelare:Da
Incalzire inferioara:Da
Gatire 3D:Da

ACCESORII

Suporturi telescopice:Da
Tava coacere:Da

 

DATE TEHNICE

Dimensiuni (I x L x A) (cm):59.5 x 59.4 x 56.7
Culoare:Gri Benita

 

Cuptor incorporabil Beko BIM24301ZGCS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search