La ofertă

Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA, Electric, Multifunctional, 73 l, 8 functii, Grill, Timer, Cataliza, Clasa A+

Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Hotpoint FI6 871 SC IX HA este un cuptor incorporabil ultra-modern, ale carui performante culinare si energetice sunt incontestabile. In plus, acesta are un aspect minimalist, capabil sa aduca un plus considerabil de rafinament bucatariei in care este instalat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA este alimentat electric, motiv pentru care ofera avantaje substantiale in fata clasicelor cuptoare pe gaz: o coacere rapida si uniforma, un plus de siguranta, aprindere mai facila si tehnologii moderne. Eficienta energetica atinge cel mai inalt standard pentru acest gen de electrocasnice, incadrandu-se in performantele clasei A+. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, cumuland nu mai putin de 73 l. Controlul se realizeaza prin intermediul panoului de tip senzitiv, fiind asistat de o interfata LCD, ce ofera informatii succinte cu privire la procesul de gatit.

Cuptorul electric Hotpoint FI6 871 SC IX HA ofera functii moderne pentru a garanta performante culinare maxime. In primul rand, este echipat cu grill si timer. Primul dintre ele, impreuna cu sistemul de convectie a aerului fierbinte, va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne, pe care le inveleste in crusta crocanta fara a le usca la interior. Cele doua sisteme cumulate reprezinta functia Maxi Cooking iar aceasta consta in folosirea elementului de incalzire de pe plafon in proportie de 75% si a celui inferior doar 25%. De asemenea, temperatura va creste mult mai lent. Timer-ul va ajuta sa gatiti pe intervale de timp presetate pentru a nu mai uita alimentele la copt mai mult decat este necesar. Functia Ready2Cook elimina necesitatea preincalzirii in cazul retetelor care permit acest lucru, folosind un sistem puternic de convectie ce garanteaza economii energetice de pana la 25%, performantele neavand de suferit. Sistemul de autocuratare catalitica transforma reziduurile, rezultate in timpul coacerii, in cenusa, pe care o absoarbe in peretii laterali, captusiti cu panouri catalitice.

Concluzia noastra este ca Hotpoint FI6 871 SC IX HA reprezinta unul dintre cele mai moderne cuptoare electrice de pe piata, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. In plus, eficienta energetica maxima va ajuta sa amortizati in timp investita, mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electric
Capacitate (l):73
Clasa de eficienta energetica:A+
Control cuptor:Touch Control
Tip afisaj:LCD
Timer:Da
Grill:Da
Numar functii:8
Ventilator:Da

FUNCTII SI PROGRAME

Incalzire rapida:Da
Autocuratare:Catalitic
Iluminare interioara:Da
Functie decongelare:Da
Treapta pentru Pizza:Da
Alte functii:Coacere conventionalaPaine

Maxi Cooking

Ready2cook

Gril turbo

Aer fortat

Ventilator turbo

 

ACCESORII

Suporturi telescopice:Da
Alte accesorii:2 tavi, 1 gratar

 

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h):0.91
Greutate (Kg):36
Dimensiuni (I x L x A) (cm):59.5 x 59.5 x 56.4
Culoare:Negru
Altele:Soft Closing

MANUAL DE UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Cuptor incorporabil Hotpoint FI6 871 SC IX HA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search