La ofertă

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 235/IX/05, electric, grill, A, inox

Scurta descriere

Whirlpool AKP 235/IX/05 este un cuptor incorporabil de clasa economica, fara prea multe functii sofisticate. Acesta beneficiaza de sistemele minime necesare unui proces culinar eficient si, in plus, ofera un consum energetic redus. Din punct de vedere estetic, nu prezinta elemente care sa-l scoata din tipare, afisand un aspect clasic.

Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 235/IX/05 este alimentat electric, lucru ce-i confera din start cateva avantaje substantiale in fata cuptoarelor pe gaz. Ei bine, este vorba despre un plus de siguranta, o coacere uniforma si rapida, o aprindere mai usoara si posibilitatea implementarii catorva functii si sisteme performante, cu aport cert in cresterea calitatii procesului de gatit. Cavitatea interioara nu are o capacitate foarte mare, aceasta nereusind sa depaseasca 52 l, fiind, in orice caz, suficienta pentru modalitatile de coacere permise de tehnologia acestuia cuptor. Consumul energetic este unul foarte redus, incadrandu-se in standardele exigente ale clasei A.

Cuptorul electric Whirlpool AKP 235/IX/05 beneficiaza, asa cum spuneam mai sus, de cateva functii utile. Acestea sunt larg raspandite la majoritatea cuptoarelor electrice si constituie minimul necesar unui proces culinar eficient. In primul rand, este echipat cu timer, un element ce elimina sansa ca preparatele dumneavoastra sa fie coapte mai mult decat este necesar. Acesta va opri procesul de gatit la momentul oportun, imediat ce timpul presetat se va scurge. Functia de decongelare va ajuta sa dezghetati corect alimentele, fara ca structura acestora sa aiba de suferit. Functia de dospire va ajuta sa preparati corect produse de patiserie. Functia de blocare acces copii ingradeste accesul micutilor la panoul de control si implicit la zonele periculoase ale cuptorului.  Celelalte functii sunt larg raspandite iar numele lor este suficient de sugestiv pentru a nu mai fi detaliate in acest articol.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKP 235/IX/05 reprezinta un cuptor incorporabil low-cost, ce ofera caracteristicile minime necesare unui proces culinar decent. Pretul acestuia este extrem de atractiv si va putea fi amortizat in timp, gratie consumului energetic redus. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 235/IX/05. 

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electric
Capacitate (l):52
Clasa de eficienta energetica:A
Control cuptor:Mecanic
Timer:Da
Numar functii:6
Ventilator:Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Iluminare interioara:Da
Functie decongelare:Da
Blocare acces copii:Da
Alte functii:Dospire

 

ACCESORII

Gratar combi:Da
Tava coacere:Da

 

DATE TEHNICE

Dimensiuni (I x L x A) (cm):59.7 x 59.5 x 56.4
Culoare:Inox
Altele:Nivel de zgomot: 39 dB

Suprafata placa mare de coacere: 1200 cm2

Search