La ofertă

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 IX, 65 l, Clasa A, Multifunctional, 8 functii, Grill, Decongelare, Inox Antiamprenta

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Whirlpool AKP 745 IX este un cuptor incorporabila nu foarte sofistical, ce dispune de minimul functiilor necesare garantarii unui proces culinar eficient. Acesta ofera un aspect modern, destul de minimalist, dominat de interfata cu dimensiuni generoase.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 745 IX este alimentat electric, motiv pentru care putem vorbi de performante net superioare cuptoarelor pe gaz. Printre acestea amintim plusul de siguranta, aprinderea facila si posibilitatea implementarii unor functii existente exclusiv pe resursa electrica. Eficienta energetica a acestui cuptor atinge standarde inalte, incadrandu-se in clasa A. Capacitatea cavitatii interioare este una medie, nedepasind 65 l, insa, consideram ca este suficienta pentru orice operatiune culinara permisa de tehnologia acestui cuptor. Carcasa este confectionata din inox antiamprenta, asadar, nu veti mai avea probleme cu petele de grasime.

Cuptorul electric Whirlpool AKP 745 IX beneficiaza de cateva functii, majoritatea destul de larg intalnite si la principalii competitori. In primul rand, este echipat cu timer, un element ce va ajuta sa nu mai uitati mancarea in cuptor mai mult decat este cazul. Acesta va opri procesul culinar imediat dupa scurgerea timpului presetat. Grill-ul, impreuna cu sistemul de convectie, va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne. Gratie acestuia, veti putea obtine alimente fragede la interior si crocante la exterior. Dintre restul functiilor o mai amintim doar pe cea de autocuratare, Smart Clean, care curata ecologic cavitatea interioara, in 30 de minute, cu un consum energetic minim si fara a avea nevoie de substante chimice.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKP 745 IX reprezinta un cuptor solid, echipat cu toate sistemele necesare pentru a garanta performanta procesului culinar. Eficienta energetica va ajuta sa amortizati in timp pretul, care oricum este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 745 IX. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electric
Capacitate (l):65
Clasa de eficienta energetica:A
Control cuptor:Mecanic
Tip afisaj:LCD
Timer:Da
Grill:Da
Numar functii:8

FUNCTII SI PROGRAME

Iluminare interioara:Da
Convectie aer fierbinte:Da
Functie decongelare:Da
Alte functii:Smart Clean

ACCESORII

Alte accesorii:Ghidaje telescopice cuptor

 

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h):0.85
Alimentare (V/Hz):220-240 / 50-60
Greutate (Kg):33
Dimensiuni (I x L x A) (cm):59.5 x 59.5 x 56.4
Lungime cordon alimentare:1.2 m
Inox:Da
Culoare:Inox
Inox Antiamprenta:Da

 

MANUAL DE UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search