La ofertă

Decoreaza-ti bucataria minimalist. Incorporabilele – solutia optima de a te moderniza.

In ultimii ani, tot mai multe bucatarii sunt alcatuite din electrocasnice incorporabile. Acestea au luat locul celor clasice din mai multe motive, pe care voi incerca sa le detaliez mai jos.

In opinia mea, incorporabilele reprezinta solutia optima de a-ti moderniza bucataria, daca esti dispus sa faci cateva schimbari de mobilier. O casa moderna, reprezina imbinarea utilului cu placutul intr-un mod cat mai armonios. Si cum oare putem creste eficienta, aspectul si utilitatea unei bucatarii? Marii producatori de electrocasnice au venit cu solutia. Au impartit aparatura clasica pe mai multe module detasabile, ca de exemplul cazul clasicului aragaz. Acesta se poate forma din plita + cuptor. Nu va mai fi nevoie sa fie unul deasupra altuia, crescand astfel manevrabilitatea asupra lor.

Daca aveti putina inspiratie, veti putea obtine o bucatarie foarte eleganta. Cu ajutorul incorporabilelor, veti crea un spatiu contemporan, sofisticat si minimalist. Electrocasnicele incorporabile, dispun de tehnologii ingenioase cum ar fi distribuirea 3D a caldurii, inductia sau autocuratarea.

Minusul pe care eu il vad, il reprezinta pretul de amenajare putin mai ridicat. Pe langa faptul ca aparatura incorporabila este mai costisitoare fata de cea clasica, mai apar si costurile cu mobila care, de obicei, nu poate fi facuta decat pe comanda.

As fi vrut sa postez cateva poze reprezentative pentru cele doua metode de mobilare a bucatariei, clasica vs incorporabila, dar ma puteti considera subiectiv.. Pur si simplu, nu am gasit niciun model de bucatarie clasica, sa-mi atraga atentia. Asa ca voi selecta doar fotografii relevante pentru mobilierele incorporabile.

Pentru review-uri si ponturi despre aparatura incorporabila, de bucatarie, puteti verifica site-ul nostru printr-un simplu click (AICI!)

 

 

Search