La ofertă

Electrocasnice Hotpoint – 5 ani garantie, fara costuri suplimentare

Electrocasnice Hotpoint - 5 ani garantie

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Brand-ul Hotpoint

Echivalent al mult mai cunoscutului brand italian Indesit, Hotpoint este lider indiscutabil pe piete ca cele italiene, englezesti si rusesti, pe gama electrocasnicelor. Hotpoint a fost fondat in 1911 in California si a intrat pe piata Marii Britanii in 1920, piata pe care a cunoscut cel mai mare succes, in sepcial pe gama frigiderelor si a masinilor de spalat. In anul 2014, in America de Nord, s-a semnat un acord pentru preluarea brand-ului de catre Electrolux, pentru suma de 3.3 miliarde de dolari. Aceasta companie s-a remarcat de-a lungul timpului prin eficienta, fiabilitate si functionalitate, facand multumiti milioane de clienti.

istorie_brand_hotpoint

Promotie Hotpoint

Cumparand unul din produsele electrocasnice Hotpoint, vei beneficia de 5 ani garantie, fara costuri suplimentare. Nu va trebui decat sa inregistrati produsul cumparat, pe site-ul Hotpoint Romania.

Pentru a va forma o parere de asamblu despre aceste produse ultra-moderne, atat din punct de vedere al tehnologiei cat si al designului, va invitam sa vizionati clipul de mai jos:

Va reamintim ca site-ul nostru incearca sa indrume vizitatorii catre cele mai bune produse si promotii, garantand pentru cei mai siguri comercianti. Review-rile facute sunt cat se poate de obiective si corecte.

 

Electrocasnice Hotpoint - 5 ani garantie

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search