La ofertă

Hota decorativa Pyramis SQUARE 3423, putere de absorbtie 500mc/h, 1 motor, 60cm, Sticla Neagra

Hota decorativa Pyramis SQUARE 3423

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Pyramis SQUARE 3423

(Hota decorativa, putere de absorbtie 500mc/h, 1 motor – 185 W, spoturi LED – 2x35W, filtru aluminiu, touch control, 60cm, sticla neagra)

Pyramis SQUARE 3423 este o hota decorativa de ultima generatie, ce dezvolta o capacitate de absorbtie impresionanta si ofera un sistem performant de filtrare a grasimii. In plus, aceasta are un aspect ultra-modern fiind confectionata dintr-un material extrem de rafinat, sticla neagra si oferind un panou de control senzitiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota decorativa Pyramis SQUARE 3423 functioneaza pe baza unui singur motor de 185 W, acesta dezvoltand pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte o capacitate de absorbtie de 500 mc/h. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii ce poate fi deservita cu brio de aceasta hota decorativa. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65 (inaltimea standard a unei bucatarii, in m) si astfel vom obtine suprafata de aproximativ 16 mp. In plus, trebuie sa luam in considerare si faptul ca aparatura electrocasnica si corpurile de mobilier ocupa un volum de aer substantial, ce nu mai necesita recirculare, astfel ca suprafata va fi undeva in jurul valorii de 20 mp.

Hote Pyramis SQUARE 3423 utilizeaza un filtre performant de aluminiu, cu eficienta impotriva grasimii specifica clasei C (performanta excelenta). In plus, acest filtru are avantajul de a fi usor demontabil si lavabil. Iluminarea se va realiza pe baza a doua spoturi LED, fiecare avand puterea de 35 W si avand o performanta energetica specifica clasei A. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de functionare, nu depaseste 61 dB, astfel ca putem discuta despre una dintre cele mai silentioase hote.

Concluzia noastra este ca Pyramis SQUARE 3423 reprezinta una dintre cele mai interesante hote decorative, datorita performantelor ridicate si aspectului rafinat pe care le ofera la un pret deosebit de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Pyramis SQUARE 3423. 
 

Pyramis SQUARE 3423

SPECIFICATII

Numar motoare:1
Tip hota:Decorativa
Clasa energetica:E
Putere (W):185
Lampa iluminare (W):Spoturi led 2x35W
Clasa eficienta iluminare:A
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie:3
Filtru:Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime:C
Dimensiuni (IxLxA cm):104,7 x 60 x 48
Capacitate de absorbtie minima (mc/h):208
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h):355
Nivel zgomot minim (dB):51
Nivel zgomot maxim (dB):64
Control:Touch Control
Culoare:Negru

 

ALTE CARACTERISTICI

Diametru burlan (mm):120
Greutate (Kg):12
Hota decorativa Pyramis SQUARE 3423

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search