La ofertă

Hota incorporabila decorativa Beko HCA62320B

Hota incorporabila decorativa Beko HCA62320B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko HCA62320B

(Hota incorporabila decorativa, Putere de absorbtie 305 m3/h, 1 motor, Iluminare LED, 4 trepte de viteza, Filtru metalic anti grasime lavabil, Negru)

Beko HCA62320B este o hota incorporabila, decorativa, destinata bucatariilor rafinate, cu dimensiuni nu foarte mari. Aceasta nu are o capacitate mare de absorbtie, dar compenseaza prin calitatea filtrelor. De asemenea, acest produs ofera foarte mult rafinament, adaugand un plus estetic incaperii.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Beko HCA62320B are o capacitate de absorbtie de 305 m3/h, fiind destinata bucatariilor cu dimensiuni medii. Vom calcula acum suprafata aproximativa a unei bucatarii ce poate fi deservita cu brio de acest produs electrocasnic. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, acesta fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, valoare considerata inaltimea standard a unei bucatarii, in metri. Asadar, vom obtine o suprafata de aproximativ 9.6 mp, fara sa tinem cont de volumul corpurilor de mobilier care disloca o cantitate de aer ce nu mai trebuie recirculata. Luandu-le in considerare si pe acestea, suprafata bucatariei poate depasi 12 mp.

Hota decorativa Beko HCA62320B este destul de eficienta din punct de vedere energetic, incadrandu-se in clasa D. Chiar daca etalonul superior al tablului energetic este considerat clasa A+++, pana in prezent nu s-a gasit o metoda de eficientizare maxima a acestor aparate electrocasnice, astfel ca performanta hotei noastre este una de top pe aceasta nisa. Iluminarea se va realiza cu ajutorul a doua lampi LED, de 3W. Filtrele sunt metalice, au eficienta buna impotriva grasimii si au avantajul de a fi usor demontabile si lavabile.

Concluzia noastra este ca Beko HCA62320B reprezinta o hota decorative destul de interesanta prin prisma raportului calitate/pret. Aceasta ofera performante peste medie si un aspect deosebit de rafinat.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko HCA62320B. 

SPECIFICATII

Tip hota:Decorativa
Clasa energetica:D
Lampa iluminare:2 x 3 W LED
Dimensiuni (IxLxA):65-89 x 59.6 x 37.4
Filtru:Metalic
Nivel zgomot maxim (dB):61
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h):305
Control:Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare:Negru
Diametru burlan (mm):120
Hota incorporabila decorativa Beko HCA62320B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search