La ofertă

Hota incorporabila decorativa Bosch DWW06W850

Hota incorporabila decorativa Bosch DWW06W850

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Bosch DWW06W850

(Hota incorporabila, decorativa, Putere de absorbtie 730 mc/h, 1 Motor, Filtre aluminiu, 60 cm, Inox)

Bosch DWW06W850 este o hota incorporabila, decorativa, deosebit de performanta la toate capitolele. Vom vedea, in cele ce urmeaza, ca specificatiile acesteia sunt suficiente pentru a face fata chiar si in bucatariile restaurantelor, unde se gateste intens. Design-ul nu este unul impresionant, destinatia acestui produs nefiind aceea de a impresiona la capitolul estetic.

Vom incerca sa va oferim, in continuare, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Hota incorporabila Bosch DWW06W850 are un singur motor, a carui putere maxima atinge 275 W. Impresionanta este capacitatea de absorbtie, ce atinge pana la 730 mc/h, atunci cand este utilizata ultima treapta de aspirare. Ca sa va faceti o idee asupra dimensiunii bucatariei pe care o poate deservi eficient acest produs, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume recirculate intr-o ora si ulterior la 2.65, considerata a fi inaltimea standard a unei incaperi. Vom obtine astfel o suprafata a bucatariei de 23 mp, pe care aceasta hota o poate deservi fara probleme.

Hota decorativa Bosch DWW06W850 are un consum anual de energie de 125.4 kW, calculati cu folosirea concomitenta a celor doua lampi de iluminare, de cate 30 W. Asadar, produsul se incadreaza in clasa de eficienta energetica C, o performanta impresionanta pentru acest tip de aparat electrocasnic. Filtrele sunt confectionate din aluminiu. Pe langa eficacitatea mare (clasa C pentru absorbtia de grasime), acestea mai au avantajul de a fi usor demontabile si lavabile. Nivelul de zgomot emis este cuprins in intervalul 49-70 dB, in functie de treapta de putere utilizata. Controlul treptelor se realizeaza mecanic.

Concluzia noastra este ca Bosch DWW06W850 reprezinta o hota deosebit de performanta, indicata in special pentru bucatariile spatioase cu gatire intensiva. Chiar daca aspectul acesteia nu poate aduce un plus de rafinament, hota castiga la capitolul eficienta energetica, capacitate de absorbtie si filtrare a aerului. Pretul la care se vinde acest produs este unul corect.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Bosch DWW06W850. 
 

Bosch DWW06W850

SPECIFICATII

Tip hota:Decorativa
Clasa energetica:C
Consum anual de energie:125.4 kW
Numar motoare:1
Clasa eficienta iluminare:G
Lampa iluminare:2 x 30 W
Putere (W):275
Filtru:Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime:C
Nivel zgomot minim (dB):49
Nivel zgomot maxim (dB):70
Capacitate de absorbtie minima (mc/h):270
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h):730
Control:Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox:Da
Culoare:Inox
Diametru burlan (mm):120 150
Greutate (Kg):9
Altele:Lungime cablu: 1.3 m 3 trepte de viteza Functie recirculare
Hota incorporabila decorativa Bosch DWW06W850

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search