La ofertă

Hota incorporabila decorativa Hansa OKP622MH, Putere de absorbtie 369.2 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox

Hota incorporabila decorativa Hansa OKP622MH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Hansa OKP622MH

(Hota incorporabila decorativa, Putere de absorbtie 369.2 mc/h, 1 motor, filtru aluminiu, 60 cm, Inox)

Hansa OKP622MH reprezinta o hota incorporabila, decorativa, ale carei performante ating cel mult un nivel mediu. In schimb, din punct de vedere estetic, reuseste sa-si surclaseze principalii competitori. Datorita pretului foarte atractiv, acest produs se situeaza in topul celor mai vandute articole din gama respectiva.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Hansa OKP622MH dispune de un singur motor, a carui putere maxima atinge pana la 180 Watt. Acesta ofera o capacitate de absorbtie de aproximativ 369 mc/h. Noi vom calcula, in cele ce urmeaza, care este suprafata maxima a unei bucatarii, ce poate fi deservita cu brio de acest aparat electrocasnic. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii si vom obtine o suprafata aproximativa de 11 mp, aceasta urcand pana la aproximativ 15 mp, in functie de gradul de ocupare cu mobilier.

Hota decorativa Hansa OKP622MH beneficiaza de doua lampi destul de eficiente, cu putere individuala de 35 Watt. Consumul anual indicat de producator, luand in calcul utilizarea permanenta a celor doua lampi, ajunge pana la 101.2 kW, nefiind foarte eficienta din punct de vedere energetic. Asadar, aceasta hota se incadreaza in clasa E, avand in vedere ca etalonul superior pe aceasta gama depaseste eficienta clasei A. Filtrul din aluminiu are avantajul de a fi usor demontabil si lavabil. In plus, eficienta acestuia la grasime atinge un nivel decent, specific clasei D. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, urca pana la 66 dB, incadrandu-se in media gamei.

Concluzia noastra este ca Hansa OKP622MH reprezinta o hota incorporabila cu eficienta medie si aspect placut. Marele atu al acestui produs este reprezentat de pret, considerat de noi a fi suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hansa OKP622MH. 

SPECIFICATII

Tip hota:Decorativa
Clasa energetica:E
Consum anual de energie:101.2 kW
Numar motoare:1
Clasa eficienta iluminare:F
Lampa iluminare:2 x 35 W
Dimensiuni (IxLxA):50 x 60 x 50 cm
Putere (W):180
Filtru:Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime:D
Nivel zgomot minim (dB):48
Nivel zgomot maxim (dB):66
Capacitate de absorbtie minima (mc/h):182.5
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h):369.2
Control:Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox:Da
Culoare:Inox
Greutate (Kg):6
Altele:Diametru burlan evacuare: 150 mm3 trepte de vitezaLungime cablu: 1.5 m
Hota incorporabila decorativa Hansa OKP622MH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search