La ofertă

Hota incorporabila decorativa Hansa OKP631TH

Hota incorporabila decorativa Hansa OKP631TH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Hansa OKP631TH

(Hota incorporabila decorativa, Putere de absorbtie 548.2 mc/h, 1 motor, 3 trepte de viteza, filtru aliminiu, 60 cm, Inox)

Hansa OKP631TH reprezinta o hota incorporabila, decorativa, excelenta din punct de vedere al raportului calitate/pret. Aceasta ofera o excelenta capacitate de absorbtie, filtre eficiente impotriva grasimii si un consum energetic relativ redus.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota decorativa Hansa OKP631TH are o capacitate mare de absorbtie, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte atingand valoarea de 548 mc/h. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata aproximativa a bucatariei pe care o poate deservi fara probleme. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, considerata a fi inaltimea standard a unei bucatarii. Asadar, obtinem fara a tine cont de volumul ocupat de corpurile de mobilier si de aparatura electrocasnica, o suprafata aproximativa de 17 mp. Considerand ca bucataria este mobilata si utilata, ceea ce este si normal, suprafata acesteia poate depasi 20 mp iar performantele vor fi optime.

Hota incorporabila Hansa OKP631TH are un singur motor, fiind destul de eficienta din punct de vedere energetic. Consumul anual estimat nu depaseste 120 kW astfel ca a fost incadrata la standardele clasei D, considerate destul de ridicate pentru acest sector de electrocasnice. Filtrele din aluminiu sunt usor demontabile si lavabile, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara. In plus, acestea au o eficienta excelenta impotriva grasimii, fiind incadrata in clasa C. Iluminarea este asigurata pe baza a doua lampi de cate 20 W, asadar nu veti avea probleme nici la acest capitol. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 67 dB, capitol la care se incadreaza in media gamei.

Concluzia noastra este ca Hansa OKP631TH reprezinta o hota decorativa ce propune performante de top, la un pret foarte atractiv. Aceasta este destinata bucatariilor medii spre mari, in care se gateste intens, fiind foarte eficienta si din punct de vedere energetic. In plus, propune un aspect elegant, ce nu va stirbi sub nicio forma rafinamentul incaperii in care este instalata.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hansa OKP631TH. 
 

Hansa OKP631TH

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: D
Consum anual de energie: 118.5 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: F
Lampa iluminare: 2 x 20 W
Dimensiuni (IxLxA): 88 x 60 x 50 cm
Putere (W): 270
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 52
Nivel zgomot maxim (dB): 67
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 375.2
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 548.2
Control: Mecanic

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Inox
Diametru burlan (mm): 150
Greutate (Kg): 6
Altele:

  • Butoane tip “soft touch”
  • 3 trepte de viteza
  • Lungime cablu: 1.5 m
Hota incorporabila decorativa Hansa OKP631TH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search