La ofertă

Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-450X

Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-450X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Heinner DCH-450X

(Hota incorporabila, decorativa, putere de absorbtie 429.3 mc/h, 1 motor, 60 cm, 3 trepte de viteza, 2 filtre lavabile de aluminiu, Inox)

Heinner DCH-450X este o hota incorporabila de mare putere, capabila sa elimine aburul din bucatarii spatioase, fie mobilate conventional, fie in stil insula. Aceasta s-a pozitionat in topul celor mai bine vandute produse pe aceasta nisa, gratie excelentului raport calitate/pret.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiecitv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Heinner DCH-450X functioneaza pe baza unui singur motor, care pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de absorbtie dezvolta o capacitate de pana la 429.3 mc/h. Pentru a avea o ideea mai clara asupra acestei caracteristici, vom calcula suprafata maxima a bucatariei pe care o poate deservi. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, acesta fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.7 m. Astfel, vom obtine o suprafata aproximativa de pana la 13.5 m, fara a lua in calcul corpurile de mobilier si electrocasnicele care ocupa si ele un volum considerabil ce nu mai trebuie recirculat. Luandu-le in considerare si pe acestea, suprafata poate urca pana la 18 mp.

Hota decorativa Heinner DCH-450X utilizeaza pentru iluminare o lampa cu halogen, de cate 2.5 W, destul de eficienta. Filtrarea aerului absorbit se realizeaza prin intermediul a doua filtre din aluminiu, foarte eficiente impotriva grasimii. In plus, acestea au avantajul de a fi usor demontabile si lavabile, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Concluzia noastra este ca Heinner DCH-450X reprezinta o hota incorporabila ce propune un raport calitate/pret aproape imbatabil, mai ales daca luam in considerare capacitatea mare de absorbtie pe care o are. In plus, faptul ca filtrele nu trebuiesc inlocuite periodic reprezinta un alt avantaj economic substantial. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Heinner DCH-450X. 
 

Heinner DCH-450X

SPECIFICATII

Tip hota:Decorativa
Numar motoare:1
Lampa iluminare:1 x 2.5W
Dimensiuni (IxLxA):68 x 60 x 47.5
Filtru:Aluminiu
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h):429.4
Control:Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox:Da
Culoare:Argintiu
Diametru burlan (mm):150
Altele:3 trepte de viteza

Doua filtre de aluminiu lavabile

Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-450X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search