La ofertă

Hota incorporabila decorativa Whirlpool AKR 037 G BL

Hota incorporabila decorativa Whirlpool AKR 037 G BL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Whirlpool AKR 037 G BL

(Hota incorporabila decorativa, Putere de absorbtie 647 mc/h, Clasa energetica B, Filtru aluminiu, 60 cm)

Whirlpool AKR 037 G BL este hota incorporabila ultra-moderna, cu performante de top la toate capitolele. In plus, aceasta propune un design contemporan, extrem de rafinat. Chiar daca pretul nu este unul foarte accesibil, va putea fi amortizat in timp gratie consumului energetic deosebit de redus.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Whirlpool AKR 037 G BL are o capacitate impresionanta de absorbtie, ce urca pana la 647 mc/h, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de viteza. Pentru a intelege mai bine caror bucatarii este destinat acest produs, vom calcula suprafata aproximativa a spatiului ce poate fi deservit cu brio. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, aceasta reprezentand inaltimea standard a unei bucatarii, in m. Astfel, vom obtine, fara a tine seama de volumul corpurilor de mobilier din incapere, o suprafata de circa 21 mp. Luand in considerare mobilierul si aparatura electrocasnica, suprafata poate depasi 27-28 mp. Asadar, acest gen de hota este destinat celor mai spatioase bucatarii, chiar si celor open space, in care mobilierul este amplasat in tiparul “insula”.

Hota decorativa Whirlpool AKR 037 G BL este deosebit de eficienta din punct de vedere energetic, capitol la care majoritatea produselor competitoare nu stau bine deloc. Daca mare parte dintre hote se opresc la clasa E, cea descrisa de noi in acest review bifeaza clasa B. Iluminarea este si ea un alt punct forte al acestei hote, bifand clasa A. Filtrul din aluminiu este usor demontabil si lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara. Eficienta acestoia impotriva grasimii este una medie, bifand clasa E. Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta nu depaseste 59 dB, performanta apreciabila avand in vedere capacitatea mare de absorbtie.

Whirlpool AKR 037 G BL

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKR 037 G BL reprezinta una dintre cele mai performante hote incorporabile, dominand topurile indiferent de capitolul analizat. In plus, aceasta arata foarte bine, fiind capabila sa aduca un plus semnificativ de rafinament bucatariei in care este amplasata. Chiar daca pretul de vanzare nu este foarte accesibil, va putea fi amortizat in timp gratie consumului energetic excelent.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Whirlpool AKR 037 G BL. 

CuloareNegru
Greutate (Kg)12
Altele3 trepte de viteza
Hota incorporabila decorativa Whirlpool AKR 037 G BL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search