La ofertă

Hota incorporabila Samsung HDC6A90TX

Hota incorporabila Samsung HDC6A90TX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Samsung HDC6A90TX

(Hota incorporabila, putere de absorbtie 631 mc/h, 1 motor, lampa halogen, filtru aluminiu + carbon activ, control touch, 60 cm)

Samsung HDC6A90TX este o hota incorporabila ultra-moderna, atat ca aspect, cat si ca functionalitate. Aceasta propune doua metode de filtrare, una clasica prin evacuarea exterioara a aerului si una de recirculare interioara. In ambele cazuri, performantele sunt maxime, hota demonstrand o excelenta capacitate de absorbtie.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Samsung HDC6A90TX functioneaza pe baza unui singur motor, capabil sa dezvolte o capacitate de absorbtie impresionanta, ce atinge 741 mc/h, pe cea mai puternica treapta. Performantele sale sunt suficiente pentru a putea deservi cele mai spatioase bucatarii, fiind indicata si in cazul amenajarii centrale a zonei de gatit (tip insula). Ca sa va faceti o idee mai clara asupra puterii acesteia, vom calcula, in cele ce urmeaza, suprafata maxima a unei bucatarii ce poate fi deservita cu brio de acest aparat electrocasnic. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul mediu de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, considerata a fi inaltimea standard, in metri, pentru sectorul rezidential. Astfel, vom obtine fara a mai tine cont de volumul ocupat de corpurile de mobilier si de electrocasnice, o suprafata a bucatariei de pana la 23 mp. Luand in considerare si mobilierul, suprafata poate atinge chiar 30 mp.

Hota decorativa Samsung HDC6A90TX propune si alte avantaje majore. Unul dintre acestea este dublul sistem de filtrare, unul clasic, cu evacuare externa si filtrare prin intermediul unui filtru lavabil din aluminiu, a carui inlocuire nu este necesara niciodata. Cealalta metoda fiind una inedita dar obligatorie pentru bucatariile in care nu se poate instala canalul de evacuare. Varianta cu recirculare presupune un filtru suplimentar cu carbon activ, care va absorbi aburul, il va opri in interiorul hotei si va evacua tot in bucatarie aerul purificat. Trebuie sa stiti ca pentru utilizarea acestei variante, capacitatea de absorbtie va scadea putin datorita dublului sistem de filtrare. Chiar daca vorbim despre o hota foarte puternica, acest lucru nu aduce de la sine si un consum ridicat. Ba din contra, acest produs este unul dintre cele mai eficiente din gama sa, atingand clasa D. Iluminarea se va realiza pe baza a doua lampi cu halogen, a cate 20 W, nefiind probleme nici la acest capitol.

Concluzia noastra este ca Samsung HDC6A90TX reprezinta una dintre cele mai performante hote de pe piata la ora actuala, putand deservi aproape orice bucatarie, indiferent de configuratia si suprafata acesteia. In plus, chiar daca pretul la care se vinde reflecta obiectiv caracteristicile sale, va putea fi amortizat in timp, gratie eficientei energetice ridicate. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Samsung HDC6A90TX. 
 

Samsung HDC6A90TX

SPECIFICATII

Tip hota:Decorativa
Clasa energetica:D
Consum anual de energie:140.7 kWh
Numar motoare:1
Clasa eficienta iluminare:F
Lampa iluminare:2 x 20 W
Dimensiuni (IxLxA):66.5/99.5 x 60 x 49 cm
Filtru:Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime:D
Nivel zgomot minim (dB):72
Nivel zgomot maxim (dB):73
Capacitate de absorbtie minima (mc/h):631
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h):741
Control:Touch

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare:Argintiu
Greutate (Kg):14.1
Altele:4 trepte de viteza
Hota incorporabila Samsung HDC6A90TX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search