La ofertă

Hota incorporabila telescopica Arctic AHT60X

Hota incorporabila telescopica Arctic AHT60X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Arctic AHT60X

(Hota incorporabila – telescopica, Putere de absorbtie 268 mc/h, 1 motor – 150 W, 3 trepte, 59.8 cm, Inox)

Arctic AHT60X este una dintre cele mai accesibile hote incorporabile, din punct de vedere al pretului. Aceasta este destinata bucatariilor nu foarte spatioase, datorita capacitatii relativ reduse de absorbtie si filtrare a aerului. Din punct de vedere estetic nu va avea un impact foarte mare asupra mobilierului de bucatarie, intrucat este aproape complet incorporabila, in stadiul de nefunctionare fiind vizibila doar muchiar din inox, care este destul de slim.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Arctic AHT60X are o capacitate relativ redusa de absorbtie, aceasta nedepasind valoarea de 268 mc/h. Pentru a intelege mai bine care este suprafata maxima a bucatariei pe care o poate deservi cu succes, vom face un calcul simplu. Mai intai vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora si ulterior vom imparti rezultatul la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m. Astfel, vom obtine o suprafata aproximtiva de 8.5 m, fara a tine cont de corpurile de mobilier, care ocupa si ele un volum considerabil ce nu mai trebuie recirculat. Luandu-le in seama si pe acestea, suprafata bucatariei poate urca pana la 11 – 12 mp.

Hota telescopica Arctic AHT60X functioneaza pe baza unui singur motor, a carui putere ajunge pana la 150 W. Iluminarea este asigurata pe baza a doua lampi cu halogen, destul de eficiente, a cate 28 W. Estimarile consumului anual inregistrat de aceasta hota o incadreaza in clasa D de eficienta energetica, o performanta medie spre buna, pentru acest segment de electrocasnice. Filtrele sunt metalice astfel ca schimbarea periodica nu este necesara, intrucat pot fi spalate. In plus, acestea au o eficienta sporita impotriva grasimii. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de absorbtie, ajunge pana la 64 dB, incadrandu-se tot in media gamei.

Concluzia noastra este ca Arctic AHT60X reprezinta o hota incorporabila de clasa medie, vanduta la un pret destul de accesibil. Chiar daca nu impresioneaza la vreunul dintre capitolele esentiale, aceasta se poate dovedi suficient de utila daca dimensiuniea bucatariei se afla in deplina concordanta cu specificatiile produsului.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Arctic AHT60X. 
 

Arctic AHT60X

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: D
Numar motoare: 1
Lampa iluminare: 2 x 28 W
Dimensiuni (IxLxA): 17.5 x 59.8 x 28.1 cm
Putere (W): 150
Filtru: Grasime
Nivel zgomot minim (dB): 48
Nivel zgomot maxim (dB): 64
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 330
Control: Mecanic

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Inox
Greutate (Kg): 6.3
Altele: 3 trepte de viteza

Hota incorporabila telescopica Arctic AHT60X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search