La ofertă

Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440GBK

Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440GBK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Heinner HTCH-440GBK

(Hota incorporabila, telescopica, putere de absorbtie 325 mc/h, 1 motor, 60 cm, 2 trepte de viteza, Sticla neagra)

Heinner HTCH-440GBK este o hota de clasa medie, aceasta avand o capacitate buna de absorbtie, filtre performante si un aspect elegant, in special, datorita faptului ca este telescopica, fapt ce ii permite o incorporare aproape completa in stadiul de inactivitate.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Heinner HTCH-440GBK are un singur motor si dezvolta o capacitate de absorbtie de maxim 325 mc/h. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii pe care o poate deservi fara probleme. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, aceasta fiind considerata inaltimea standard a unei bucatarii, pe segmentul rezidential. Asadar, vom obtine o suprafata de aproximativ 10 mp, fara a tine cont de corpurile de mobilier sau de obiectele electrocasnice care si ele ocupa un volum de aer substantial, ce nu mai trebuie recirculat. Luandu-le in calcul si pe acestea, suprafata bucatariei poate urca pana la 13-15 mp, in functie de gradul de ocupare a bucatariei cu mobilier.

Hota telescopica Heinner HTCH-440GBK are o singura lampa de iluminare, cu halogen (2.5 W), capitol la care se poate dovedi uneori deficitara. Filtrele sunt foarte performante, fiind compuse din trei straturi de aluminiu, constructie ce le ofera o excelenta eficienta in absorbtia grasimii. In plus, acestea au avantajul de a fi demontabile si lavabile, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Concluzia noastra este ca Heinner HTCH-440GBK reprezinta o hota incorporabila foarte eleganta, ideala pentru bucatarii de dimensiuni medii, segment in care se incadreaza datorita capacitatii de absorbtie. In plus, pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Heinner HTCH-440GBK. 
 

Heinner HTCH-440GBK

SPECIFICATII

Tip hota:Telescopica
Numar motoare:1
Lampa iluminare:1 x 2.5W
Dimensiuni (IxLxA):65.5 x 43 x 17.6 cm
Filtru:Aluminiu
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h):325

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare:Negru
Diametru burlan (mm):150
Altele:Filtre lavabile cu 3 straturi de aluminiu

Panel frontal din sticla neagra

Diametru tub de evacuare: 120-150 mm

Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440GBK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search