La ofertă

Hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX

Hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Hotpoint AH61CMX

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 384 mc/h, 1 motor, filtre aluminiu, 60 cm, Inox)

Hotpoint AH61CMX este o hota incorporabila, telescopica, ce ofera performante medii, la un pret excelent, fapt ce a propulsat-o direct in topul celor mai bine vandute produse din aceasta nisa. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Hotpoint AH61CMX are o capacitate maxima de absorbtie, de pana la 384 mc/h. Vom face un calcul pentru a putea evidentia suprafata optima a incaperii, pe care o poate deservi cu eficienta maxima. Vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer, ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imaparti la inaltimea standard a unei incaperi, 2.65 m si vom obtine o suprafata incaperii de pana la 12 mp, fara sa tinem cont de obiectele de mobilier, care ocupa si ele un volum substantial. Luandu-le in considerare si pe acestea, suprafata poate urca pana la aproximativ 15 mp.

Hota telescopica Hotpoint AH61CMX are o singura lampa de iluminare iar consumul energetic anual, incluzand folosirea concomitenta si permanenta a acestei lampi, ajunge pana la 101.2 kW. Din acest punct de vedere, hota se incadreaza in clasa D, o performanta peste medie, in cazul produselor low-cost. Filtrele hotei sunt confectionate din aluminiu si au avantajul de a fi usor demontabile si lavabile. In plus, eficienta acestora in absorbtia grasimii este foarte buna, incadrandu-se in standardele clasei C. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare, ajunge pana la 71 dB, depasind cu putin intervalul mediu.

Concluzia noastra este ca Hotpoint AH61CMX reprezinta una dintre cele mai economice hote incorporabile telescopice, oferind, in acelasi timp, performante ce depasesc media gamei. Un alt avantaj este dat de faptul ca odata incorporata in mobilier, aceasta hota va fi foarte putin vizibila si va da o nota de rafinament bucatariei dumneavoastra. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hotpoint AH61CMX. 
 

Hotpoint AH61CMX

SPECIFICATII

Tip hota:Telescopica
Clasa energetica:D
Consum anual de energie:101.2 kW
Numar motoare:1
Clasa eficienta iluminare:G
Lampa iluminare:Da
Filtru:Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime:C
Nivel zgomot minim (dB):60
Nivel zgomot maxim (dB):71
Capacitate de absorbtie minima (mc/h):240
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h):384

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox:Da
Culoare:Inox
Diametru burlan (mm):150
Altele:3 trepte de viteza
Hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search