La ofertă

Hota LDK Gusto 60 Inox, Putere absorbtie 650 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox

Hota LDK Gusto 60 Inox

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

LDK Gusto 60

(Hota Inox, Putere absorbtie 650 mc/h, 1 motor, 190 W, Filtru aluminiu, 2 lampi iluminare, 60 cm, Inox)

LDK Gusto 60 este o hota decorativa de mare putere, comercializata la un pret foarte accesibil. Aceasta propune o operare facila si o intretinere usoara.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota LDK Gusto 60 functioneaza pe baza unui singur motor, acesta avand o putere destul de mare, ce urca pana la 190 W. Capacitatea de absorbtie este una impresionanta, nu mai putin de 650 mc/h, pe cea mai puternica treapta. Ca sa intelegeti mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii ce poate fi deservita fara probleme de aceasta hota. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, valoare pe care o consideram reprezenta inaltimea standard a unei bucatarii. Astfel, vom obtine o suprafata de aproximativ 20 mp. Avand in vedere ca in calculul anterior nu am luat in considerare corpurile de mobilier si aparatura electrocasnica (aceste ocupand un volum de aer ce nu mai trebuie recirculat), suprafata bucatariei poate urca fara probleme la 25 mp.

Hota decorativa LDK Gusto 60 utilizeaza un filtru performant, din aluminiu. Acesta are avantajul de a fi lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu va fi necesara. Iluminarea se va realiza prin intermediul a doua lampi a cate 25 W astfel ca veti putea gati chiar si cu lumina ambientala stinsa. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de absorbtie, nu depaseste 56 dB, valoare pe care o consideram insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca LDK Gusto 60 este una dintre cele mai accesibile hote de mare putere. Chiar daca design-ul sau este supradimensionat si nu foarte modern, aceasta ofera beneficii functionale importante, la un pret imbatabil. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hota LDK Gusto 60. 

Hota LDK Gusto 60

SPECIFICATII

Numar motoare:1
Tip hota:Decorativa
Clasa energetica:
Putere (W):190
Lampa iluminare (W):2 x 25
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie:3
Filtru:Aluminiu
Dimensiuni (IxLxA cm):65 x 60 x 48
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h):650
Nivel zgomot maxim (dB):56
Culoare:Inox

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox:Da
Diametru burlan (mm):120
Greutate (Kg):7.5
Hota LDK Gusto 60 Inox

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search