La ofertă

Hota traditionala Beko CFB6310X, 168 mc/h, 3 trepte de viteza, 1 motor, Inox

Hota traditionala Beko CFB6310X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko CFB6310X

(Hota traditionala, 168 mc/h, 3 trepte de viteza, 1 motor, Clasa energetica D, Filtru sintetic de clasa C, Inox)

Beko CFB6310X este una dintre cele mai accesibile hote traditionale, insa capacitate nu foarte mare de absorbtie ii limiteaza destinatia la bucatarii de dimensiuni mici. Aceasta este destul de eficienta din punct de vedere energetic dar si din cel al filtrarii aerului absorbit.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota traditionala Beko CFB6310X functioneaza pe baza unui singur motor de 108 W care este capabil sa dezvolte o capacitate de absorbtie de 168 mc/h. Vom calcula in cele ce urmeaza suprafata maxima a unei bucatarii ce poate fi deservita fara probleme de acest aparat electrocasnic. Mai intai, vom imparti capacitate de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, aceasta fiind inaltimea standard, in metri, a unei bucatarii. Astfel, vom obtine fara a lua in seama mobilierul si aparatura electrocasnica, o suprafata de 5.3 mp. Luand in calcul si aceste corpuri care dizloca un volum de aer ce nu mai trebuie recirculat, suprafata poate ajunge pana la aproximativ 8 mp.

Hota Beko CFB6310X este destul de eficienta din punct de vedere energetic, clasa D, fiind o performanta buna pentru acest gen de aparate electrocasnice. Filtrul are performante bune in filtrarea grasimii din aerul absorbit (clasa C), insa, acesta este sintetic, deci nu poate fi demontat si spalat, ci trebuie inlocuit periodic. Nivelul maxim de zgomot produs pe cea mai puternica dintre cele trei trepte de absorbtie ajunge pana la 48 dB, fiind una dintre cele mai silentioase hote.

Concluzia noastra este ca Beko CFB6310X reprezinta o hota traditionala foarte accesibila din punct de vedere al pretului, fiind ideala in bucatariile cu suprafete de sub 10 mp. Aceasta investitia va putea fi amortizata rapid datorita consumului energetic redus.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko CFB6310X. 

Beko CFB6310X

SPECIFICATII

Numar motoare: 1
Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: D
Consum anual de energie: 60 kW
Putere (W): 108
Lampa iluminare (W): 1 x 28
Clasa eficienta iluminare: G
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie: 3
Filtru: Sintetic
Clasa eficienta filtru grasime: C
Dimensiuni (IxLxA cm): 7.6 x 59.8 x 47
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 65
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 168
Nivel zgomot minim (dB): 48
Nivel zgomot maxim (dB): 62
Control: Mecanic
Culoare: Inox

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Greutate (Kg): 4.6
Hota traditionala Beko CFB6310X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search