La ofertă

Hota traditionala Bosch DUL63CC50, 350 m³/h, 60 cm

Hota traditionala Bosch DUL63CC50

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Bosch DUL63CC50

(Hota traditionala, 138 W, 3 trepte, 350 m³/h, filtru metalic lavabil,  72 dB, 60 cm, inox)

Bosch DUL63CC50 este o hota traditionala, ce propune o capacitate de absorbtie peste medie si un sistem performant de filtrare a aerului. Asemenea majoritatii produselor nemtesti, lasa capitolul estetic in plan secund, fiabilitatea si calitatea fiind prioritare.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota traditionala Bosch DUL63CC50 functioneaza pe baza unui singur motor, ce atinge o putere maxima de 138 W. Pe cea mai mare treapte de functionare, acesta dezvolta o capacitate de absorbtie de 350 m³/h. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii ce poate fi deservita cu brio de aceasta hota. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, valoare ce reprezinta inaltimea standard (m) a unei bucatarii. Astfel, vom obtine, fara a tine seama de volumul corpurilor de mobilier si al electrocasnicelor, o suprafata de aproximativ 11 mp. Luand in considerare si volumul dislocat ce nu mai trebuie recirculat, ajungem la o suprafata de pana la 15 mp.

Hota Bosch DUL63CC50 dispune de 2 filtre metalice, foarte eficiente impotriva grasimii, avand avantajul suplimentar de a fi usor demontabile si lavabile. Asadar, inlocuirea periodica nu mai este necesara. Izolatia excelenta si motorul silentios limiteaza nivelul zgomotului emis la doar 72 dB. In plus, consumul energetic, specific clasei D, este unul destul de redus pentru aceasta nisa de electrocasnice.

Concluzia noastra este ca Bosch DUL63CC50 reprezinta una dintre cele mai performante hote traditionale. Fiabilitatea specifica brand-ului nemtesc face ca pretul sa fie unul superior mediei acestei game, insa, ofera sansa amortizarii in timp, mai ales ca discutam si despre un consum redus.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Bosch DUL63CC50. 
 

Bosch DUL63CC50

SPECIFICATII

Tip hota: Standard
Clasa energetica: D
Putere (W): 138
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 350
Nivel zgomot maxim (dB): 72
Culoare: Inox

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Hota traditionala Bosch DUL63CC50

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search