La ofertă

Hota traditionala Hansa OSE6111SH

Hota traditionala Hansa OSE6111SH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Hansa OSE6111SH

(Hota traditionala, Putere de absorbtie 160 mc/h, 1 motor in 3 trepte, 1 filtru grasime, 60 cm)

Hansa OSE6111SH este o hota traditionala destinata bucatariilor de mici dimensiuni datorita capacitatii de absorbtie nu foarte ridicate. In schimb, aceasta are un pret foarte accesibil si un design slim, destul de rafinat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota traditionala Hansa OSE6111SH are un singur motor ce poate functiona in 3 trepte. Pe cea mai puternica dintre acestea atinge o capacitate de absorbtie de 160 mc/h. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii pe care o poate deservi. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, valoare considerata inaltimea standard a unei bucatarii. Astfel, obtinem o suprafata a incaperii de aproximativ 5 mp, insa, daca luam in considerare si volumul corpurilor de mobilier sau al aparaturii electrocasnice, volum de nu mai trebuie recirculat, suprafata bucatariei poate ajunge la aprox. 8 mp.

Hota nemteasca Hansa OSE6111SH incorporeaza un filtru de aluminiu care protejeaza motorul impotriva grasimii. Acesta este lavabil si poate fi curatat chiar si in masina de spalat vase. In plus, hota prezinta posibilitatea de a adauga un filtru suplimentar de carbon activ pentru a putea fi folosita pe recirculare interioara (disparea necesitatatea evacuarii). Iluminatul se realizeaza cu ajutorul unei singure lampi de 28 W fapt ce favorizeaza incadrarea hotei in clasa energetica D (performanta destul de buna).

Concluzia noastra este ca Hansa OSE6111SH reprezinta o hota traditionala foarte accesibila, destinata bucatariilor de mici dimensiuni, in care nu se gateste intensiv. Aceasta propune un sistem de filtrare performant care protejeaza elementele componente, sporindu-le fiabilitatea.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hansa OSE6111SH. 

Hansa OSE6111SH

SPECIFICATII

Numar motoare: 1
Tip hota: Traditionala
Clasa energetica: D
Consum anual de energie: 61.9
Putere (W): 108
Lampa iluminare (W): 1 x 28W
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie: 3
Filtru: 1 filtru de grasime
Dimensiuni (IxLxA cm): 7.6 x 59.8 x 47
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 160
Nivel zgomot maxim (dB): 64
Control: Butoane
Culoare: Negru

 

ALTE CARACTERISTICI

Diametru burlan (mm): 125
Hota traditionala Hansa OSE6111SH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search