La ofertă

Planuieste din timp organizarea bucatariei tale

Organizarea unei bucatarii nu este atat de simpla precum pare. Asta daca nu ai la dispozitie un spatiu restrans in care posibilitatile sunt limitate. Sa presupunem ca ti-ai construit casa visurilor tale, in care bucataria va beneficia de un spatiu suficient de mare, astfel incat sa iti poti pune in practica inventivitatea. Noi iti vom oferi mai jos cateva sfaturi pentru a creea un loc nu doar necesar, ci si unul in care sa-ti faca placere sa petreci cat mai mult timp.

Masoara camera

Pe langa perimetrul avut la dispozitie trebuie sa iei in calcul si peretii laterali. Tine cont de ferestre, inaltimea camerei, plasarea caloriferelor, incearca sa maschezi tevile. Foarte importanta este si plasarea sistemelor de ventilatie care trebuie sa fie pe un perete exterior. De asemenea, trebuie luat in calcul si spatiul de deschidere a usilor si cand vorbim de usi, pe langa cea de acces in camera, trebuiesc luate in calcul si cele ale mobilierului cu electrocasnicele din dotare. Nu uita sa iei in calcul pozitionarea tevilor de apa si gaz. Recomandat este sa faci o schita cat mai reala.

dimensiuni bucatarii

Gandeste zonele de lucru

Bucataria poate fi impartita in 3 zone de lucru: zona pentru gatit (cuptor, aragaz, plita si blatul mobilierului), zona pentru spalat vase (chiuveta si masina de spalat vase) si zona de depozitare (frigider, congelator si alte anexe). Incearca sa ai totul la indemana. Sertarele mobilierului trebuie sa contina cat mai multe separatoare pentru ca fiecare gama de obiecte culinare si alimente sa aiba spatiul ei bine deltimitat. Planifica eficient atat zonele de interioare cat si pe cele exterioare.

dimensiuni bucatarii

 

Alege forma bucatariei tale

forma bucatarie 1

 

forma bucatarie 2

 

Alege un frigider mare daca faci cumparaturile o data pe saptamana. De asemenea, poti opta pentru aparatura de gatit incorporabila aceasta oferind un plus de mobilitate, eficacitate si bun gust. Gandeste-te din timp daca zona de servit masa vrei sa fie in bucatarie sau separat de aceasta. Cel mai important este ca tu sa iti pui amprenta pe amenajarea spatiului iar rezultatul final sa fie unul care sa te defineasca. Pentru review-uri si indrumari despre aparatura de gatit (aragazuri, cuptoare si plite), poti verifica sectiunea principala a site-ului nostru.

Search