La ofertă

Plita incorporabila Electrolux EGT6342YOK, Gaz, 4 Arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica integrata, Negru

Plita incorporabila Electrolux EGT6342YOK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Review

Electrolux EGT6342YOK este o plita incorporabila eficienta si rafinata. Aceasta impleteste perfect avantajele celei mai avantajoase resurse energetice cu un design ultra-modern, specific, mai de graba, plitelor electrice.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Electrolux EGT6342YOK este alimentata pe gaz, o resurse foarte eficienta din punct de vedere al costului de exploatare, dar care are si cateva avantaje din cauza faptului ca este inflamabila. Asadar, vorbim despre o aprindere deficitara si carente in siguranta. Din fericire, ambele neajunsuri sunt anihilate prin intermediul a doua sisteme destul de simple dar deosebit de utile. Vorbim in primul rand despre sistemul de aprindere electrica prin scanteie, incorporat prin buton dar poate mai important este sistemul cu supape de siguranta ce insotesc fiecare arzator cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Chiar daca transferul de caldura nu este la fel de eficient precum in cazul plitelor mai costisitoare, pe inductie, vorbim totusi de o plita puternica, maximul fiind pe cel mai mare arzator, 2.9 kW. Gratarele, chiar daca au un aspect minimalist, au reusit sa gaseasca acea forma care sa confere si stabilitate vaselor in care gatiti. Ba mai mult, acestea permit gatirea in tava dreptunghiulara, folosind toate cele 4 arzatoare. In plus, mai ofera avantajul detasarii individuale, favorizand curatarea zonala a suprafetei de gatit.

Concluzia noastra este ca Electrolux EGT6342YOK reprezinta o plita ce imbina rafinamentul plitelor vitroceramice cu beneficiile celei mai ieftine resurse energetice. In plus, aceasta combinatie avantajoasa se vinde la un pret destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Electrolux EGT6342YOK.

Electrolux EGT6342YOK

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Vitroceramica:Da
Gratar:Da

 

ARZATOARE

Material gratare:Fonta
Arzator mare:1
Arzator normal:2
Arzator mic:1
Putere arzator mare:2.9 kW
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:1.9 kW

 

FUNCTII

Deconectare automata:Da

 

DATE TEHNICE

Latime:60 cm
Dimensiuni (IxLxA) cm:4.7 x 59 x 52
Lungime cablu de alimentare (m):1.1

Plita incorporabila Electrolux EGT6342YOK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search