La ofertă

Plita incoporabila Hansa BHI68368, Inductie, 4 zone de gatit, Timer, Sticla neagra

Plita incoporabila Hansa BHI68368

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHI68368 este o plita incorporabila moderna, ce functioneaza pe baza celui mai performant sistem de incalzire, anume cel pe inductie. Aceasta ofera functii foarte complexe, usor de controlat, drept pentru care este capabila sa aduca un nivel ridicat de eficienta procesului culinar.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHI68368 este alimentata electric si utilizeaza un sistem de incalzire performant, inductia. Particularitatea acestui sistem consta in faptul ca ofera un transfer direct de caldura catre alimentele din vas, eliminand etapa intermediara de incalzire a vasului. De asemenea, plita este capabila sa detecteze forma vasului si va incalzi doar suprafata aferenta acesteia, zona din imediata vecinatate ramanand, in permanenta, rece. Acest lucru favorizeaza curatarea mancarii, scursa din vas, intrucat va fi in stare lichida si nu se va mai topi.

Plita pe inductie Hansa BHI68368 ofera un control avansat al puterii, in nu mai putin de 9 trepte. Panoul de comanda este de tip tousch screen. Pentru ca acesta sa nu fie activat din greseala, plita a fost echipata cu o functie de blocare a accesului copiilor si de blocare pentru curatare. Indicatorul de caldura reziduala va semnala zonele ramase calde dupa incetarea activitatii plitei, pentru ca dumneavoastra sa le puteti folosi inteligent din punct de vedere energetic sau sa le evitati atunci cand doriti sa curatati suprafata de lucru.

Plita Hansa BHI68368 ofera si un timer, ce permite presetarea proceselor culinare, pe un interval de pana la 99 minute, evitand gatitul excesiv, datorat neglijentei dumneavoastra. Functia Booster amplifica puterea plitei (max. 3000 Watt) pana la atingerea temperaturii setate, urmand ca ulterior sa revina automat la regimul normal de functionare. Sistemul de reducere automata a temperaturii este ideal pentru produsele ce necesita initial o gatire intensiva, urmata de o simpla incalzire (gatit la temperatura mica).

Concluzia noastra este ca Hansa BHI68368 reprezinta o plita incorporabila ultra-moderna, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel functional. Marele avantaj al acesteia este reprezentat de faptul ca ofera o multitudine de avantaje la un pret sub cel al principalilor competitori, caracteristica generala a brand-ului nemtesc.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHI68368.

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electric
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Vitroceramica:Da
Inductie:Da

 

ARZATOARE

Arzator normal:2
Arzator mic:2

 

FUNCTII

Afisaj electronic:Da
Taste touch:Da
Timer:Da
Deconectare automata:Da

 

DATE TEHNICE

Culoare:Negru
Material:Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm:5.5 x 57.6 x 51.8

Plita incoporabila Hansa BHI68368

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search