La ofertă

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic ARSGN64120S este o plita cu functionalitate clasica si aspect ultra-modern, lucru foarte rar intalnit pe aceasta gama. Aceasta ofera caracteristicile necesare pentru favorizarea unui proces culinar eficient si sigur.

Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S dispune de 4 arzatoare alimentate in sistem clasic, pe gaz. Neajunsurile acestei resurse inflamabile au fost contracarate prin implementarea a doua sisteme, unul de aprindere electrica, prin scanteie si altul de siguranta. Cel din urma consta in niste supape speciale, ce insotesc fiecare arzator, cu rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri, dezvoltat pe cele 4 arzatoare, variaza intre 1 si 3.3 kW, acoperind necesarul pentru orice tip de reteta. Suprafata neteda, din sticla, ofera un minim de aderenta murdariei si confera un plus de eleganta. Gratarele minimaliste au avantajul de a favoriza curatarea, insa ofera o stabilitate mai mica vaselor, comparativ cu cele clasice.

Concluzia noastra este ca Arctic ARSGN64120S reprezinta o plita simpla ca functionalitate, lipsita de functii sofisticate dar capabila sa ofere un grad ridicat de eficienta si siguranta. Design-ul sau ultra-modern si elegant, in acelasi timp, poate face diferenta in fata principalelor produse competitoare. Pretul la care se vinde este unul corect si suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Arctic ARSGN64120S. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Lateral
Aprindere electrica:Da

 

ARZATOARE

Arzator mare:1
Arzator normal:2
Arzator mic:1
Putere arzator mare:3.3 kW
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:1.75 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare:Negru
Material:Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm:9.8 x 58 x 51
Greutate (Kg):10.8

 

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search