La ofertă

Plita incorporabila Beko HIAW64225SX, Gaz, 4 arzatoare, Gratar fonta, Wok, Inox

Plita incorporabila Beko HIAW64225SX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko HIAW64225SX este o plita incorporabila alimentata pe gaz, care ofera cateva imbunatatiri prin intermediul carora se delimiteaza de principalii competitori pe acest segment de pret. Aceasta propune si un aspect optimizat, cu beneficii atat estetice, cat si functionale.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HIAW64225SX functioneaza pe baza celei mai economice resurse energetice, gazul, care are si cateva neajunsuri, avand in vedere ca vorbim despre o resurse inflamabila. Din fericire, acestea sunt contracarate prin intermediul a doua sisteme foarte utile, mai exact, sistemul de aprindere electrica (prin scanteie) si sistemul de siguranta cu supape magnetice. Cel din urma are rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Cele 4 arztoare au dimensiuni diferite si dezvolta un interval larg de puteri, cu varful pe arzatorul cu dubla coroana, tip Wok. Gratarele din fonta sunt robuste si foarte stabile pentru vasele in care gatiti. In plus, detasarea individuala a acestora favorizeaza curatarea locala a suprafetei din inox, suprafata cu excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supusa.

Concluzia noastra este ca Beko HIAW64225SX reprezinta o plita incorporabila foarte solida, atat la propriu, cat si la figurat. Brand-ul european a reusit sa sporeasca avantajele produsului, eliminand dezavantajele resursei inflamabile, astfel ca putem vorbi despre o utilizare sigura si extrem de facila. Performantele superioare ne-au convins ca pretul la care se vinde aceasta plita este unul foarte atractiv. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HIAW64225SX. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Gratar:Da
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK:Da
Material gratare:Fonta
Arzator normal:2
Arzator mic:1

 

DATE TEHNICE

Inox:Da
Culoare:Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm:4.6 x 58 x 51
Greutate (Kg):11.5

 

Plita incorporabila Beko HIAW64225SX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search