La ofertă

Plita incorporabila Beko HII64401AT, Inductie, 4 zone de gatit, Touch control, 60 cm, Negru

Plita incorporabila Beko HII64401AT

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko HII64401AT este o plita incorporabila foarte eficienta, gratie sistemului performant de incalzire pe inductie. Aceasta ofera cateva functii interesante si un aspect elegant, ce va aduce rafinament bucatariei dumneavoastra.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HII64401AT este alimentata electric, motiv pentru care aduce un plus incontestabil de siguranta. Avand in vedere ca functioneaza pe baza celui mai performant sistem de incalzire, inductia, putem vorbi si despre o eficienta superioara oricaror produse alternative, electrice sau pe gaz. Particularitatea inductiei este aceea de a face transferul de caldura direct catre alimentele din vasul in care gatiti, eliminand etapa intermediara de incalzire a vasului.

Plita electrica Beko HII64401AT este capabila sa detecteze forma si dimensiunea vasului, incalzind doar suprafata aferenta acestuia. Zona din imediata vecinatate ramane, in permanenta, rece, favorizand curatarea, in cazul scurgerii de lichide in exteriorul cratitelor. Suprafata perfect neteda si rezistenta la zgarieturi nu ofera aderenta murdariei.

Plita pe inductie Beko HII64401AT este echipata cu timer. Acesta va ofera posibilitatea sa presetati durata procesului de gatit, evitand arderea excesiva a alimentelor, datorata neglijentei dumneavoastra. O alta functie interesanta este cea de blocare a accesului pentru copii, evitand situatiile in care micutii ar putea activa vreuna dintre functii, in joaca, avand in vedere ca panoul de control este de tip touch screen.

Concluzia noastra este ca Beko HII64401AT reprezinta o plita incorporabila eleganta si foarte eficienta, atat din punct de vedere energetic, cat si din cel al performantelor culinare. Luand in considerare toate caracteristicile sale, consideram ca pretul acestui produs este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HII64401AT. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electrica
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Inductie:Da

 

ARZATOARE

Arzator normal:2
Arzator mic:2

 

FUNCTII

Taste touch:Da
Timer:Da
Sistem protectie copii:Da

 

DATE TEHNICE

Culoare:Negru
Dimensiuni (IxLxA) cm:5.5 x 58.2 x 51.2
Greutate (Kg):12

 

Plita incorporabila Beko HII64401AT

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search