La ofertă

Plita incorporabila Beko HILG64220S, Gaz, 4 arzatoare, Sticla Neagra

Plita incorporabila Beko HILG64220S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko HILG64220S este o plita incorporabila foarte eleganta, ce ofera performante culinare superioare. Cu un aspect ce ne duce cu gandul, mai de graba, la o plita sofisticata pe inductie si o eficienta foarte buna a arzatoarelor, aceasta masinarie de gatit pe gaz ofera un excelent raport calitate/pret.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HILG64220S dispune de 4 arzatoare alimentate pa gaz, ce beneficiaza de tehnologia avansata High Efficiency Gas Burner. Aceasta tehnologie conduce la scurtarea timpului de gatit cu pana la 35% si la economisirea a 17% din resursele energetice.

Faptul ca vorbim despre o resursa inflamabila nu va mai reprezenta un neajuns intrucat plita este echipata cu supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. De asemenea, a fost implementat si un sistem de aprindere prin scanteie, incorporat in buton.

Gratarele ofera un plus estetic incontestabil, insa, se pot dovedi usor instabile atunci cand manipulati vase de mari dimensiuni. In schimb, ofera o mai buna stabilitate vaselor cu suprafata mica, precum ibricele.  Un alta avantaj al acestor gratare este acela de a favoriza curatarea suprafetei de gatit, o suprafata perfect neteda (sticla), ce ofera minima aderenta murdariei.

Concluzia noastra este ca Beko HILG64220S reprezinta una dintre cele mai interesante plitei incorporabile pe gaz, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel functional. Principalele sale avantaje in fata competitorilor sunt reprezentate de performantele superioare ale arzatoarelor si de rafinamentul general, astfel ca pretul la care se vinde produsul devine unul foarte atractiv. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HILG64220S. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Gratar:Da
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK:Nu
Material gratare:Email
Arzator mare:1
Arzator normal:2
Arzator mic:1
Putere arzator mare:2.9 kW
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:1.75 kW

 

FUNCTII

Semnal sonor:Nu

 

DATE TEHNICE

Inox:Nu
Culoare:Negru
Latime:60 cm
Dimensiuni (IxLxA) cm:4.6 x 58.5 x 52.4
Dimensiuni nisa (cm):56 x 49
Duze pentru GPL:Da
Greutate (Kg):11.8

 

Plita incorporabila Beko HILG64220S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search