La ofertă

Plita incorporabila Bosch PPH616B21E, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Sticla neagra

Plita incorporabila Bosch PPH616B21E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Bosch PPH616B21E este o plita robusta, cu functionalitate clasica dar cu performante superioare. Brand-ul nemtesc, unul dintre cele mai renumite la nivel mondial pentru fiabilitatea sa, lanseaza un nou produs excelent din punct de vedere al eficientei, vandut, insa, la un pret inaccesibil tuturor buzunarelor. Este imbucurator faptul ca aceasta plita a reusit sa sparga tiparele aspectului cu care ne-au obisnuit ani la rand aceste electrocasnice, propunand un design vizibil modernizat, in deplina concordanta cu tendintele actuale.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Bosch PPH616B21E este alimentat pe gaz, o resursa inflamabila care pentru a-si putea oferi pe deplin avantajele, necesita doua sisteme aditionale, unul de aprindere si unul de siguranta. Asadar, acest produs a fost echipat cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton si cu supape speciale de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Intervalul de puteri oferit porneste de la maximul de 1 kW, pe cel mai mic dintre arzatoare si urca pana la 3.3 kW, pe arzatorul cu dubla coroana, de tip Wok. Astfel, fiecare necesitate va fi acoperita din acest punct de vedere.

Gratarele din fonta, desi au un aspect minimalist, nu submineaza sub nicio forma stabilitatea vaselor in care gatiti. In schimb, favorizeaza curatarea suprafatei de gatit, aceasta fiind confectionata din sticla neagra, perfect neteda, ce nu ofera aderenta murdariei.

Concluzia noastra este ca Bosch PPH616B21E reprezinta o plita incorporabila foarte performanta, capabila sa duca la bun sfarsit, in deplina siguranta, orice proces culinar, indiferent de complexitatea acestuia. Chiar daca pretul la care se vinde nu este unul foarte accesibil, fiabilitatea superioara produselor competitoare va dovedi in timp ca investitia a fost una inteligenta.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch PPH616B21E. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Gratar:Da
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK:1
Material gratare:Fonta
Arzator normal:2
Arzator mic:1
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:1.7 kW
Putere arzator WoK:3.3 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare:Negru
Dimensiuni (IxLxA) cm:5.8 x 59 x 52
Dimensiuni nisa (cm):4.5 x 56 x 48 – 49
Lungime cablu de alimentare (m):1
Duze pentru GPL:Da
Greutate (Kg):14.2

 

Plita incorporabila Bosch PPH616B21E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search