La ofertă

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK, Electric, 4 Zone, Sticla neagra

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux EHF6241FOK este o plita vitroceramica, incorporabila, destul de accesibila ca pret, mai ales daca luam in considerare functiile moderne de care dispune. Utilizarea sa este una facila si sigura, performantele incadrandu-se intre cele ale unei plite pe gaz si cele ale uneia pe inductie. Aspectul sau rafinat se pliaza usor pe orice tip de mobilier.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK este alimentata electric, motiv pentru care nu mai necesita sisteme aditionale pentru facilitarea aprinderii sau pentru garantarea sigurantei. Asadar, cu principalele doua neajunsuri eliminate, se mai pune probleme eficientei… mai exact, cat de repede poate urca temperatura din vas pana la punctul de fierbere. Cu o putere maxima de 2.2 kW, pe cel mai mare dintre arzatoare, dar cu un transfer mai eficient de caldura decat in cazul plitelor pe gaz, acest aparat electrocasnic tinde sa egaleze performantele plitelor pe inductie, chiar daca inca nu reuseste sa se apropie suficient de mult de acestea.

Plita vitroceramica Electrolux EHF6241FOK ofera si cateva functii interesante, specifice aparatelor de ultima generatie. Vorbim despre un control tactil, prin intermediul panoului senzitiv (touch), un sistem de protectie pentru copii care elimina posibilitate ca micutii sa activeze vreuna dintre functii din greseala, un sistem de deconectare automata dar si un indicator de caldura reziduala. Cel din urma evidentiaza zonele ramase calde dupa incetarea activitatii plitei, pentru ca dumneavoastra sa le utilizati inteligent din punct de vedere energetic sau sa le evitati atunci cand doriti sa curatati suprafata de lucru. Daca tot am pomenit despre curatenie, trebuie sa stiti ca suprafata perfect neteda din sticla ofera o minima aderenta murdariei, aceasta indepartandu-se foarte usor.

Concluzia noastra este ca Electrolux EHF6241FOK reprezinta o plita foarte interesanta, cu performante apreciabile si un design rafinat. Siguranta pe care o ofera in utilizare si consumul energetic redus sunt alte doua argumente importante spre achizitionarea acestui produs, mai ales daca luam in considerare si pretul destul de accesibil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electrica
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Circulare duble:1
Arzator normal:1
Arzator mic:2
Putere arzator mare:2.2 kW
Putere arzator mic:1.2 kW
Putere arzator normal:1.8 kW

 

FUNCTII

Taste touch:Da
Sistem protectie copii:Da
Deconectare automata:Da
Indicator caldura reziduala:Da

 

DATE TEHNICE

Culoare:Negru
Material:Sticla ceramica
Dimensiuni (IxLxA) cm:x 59 x 52
Dimensiuni nisa (cm):x 56 x 49
Lungime cablu de alimentare (m):1.5

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search