La ofertă

Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK, Inductie, 4 zone gatit, Touchcontrol, 60 cm, Sticla neagra

Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux EHH6240ISK este o plita incorporabila moderna, ce functioneaza pe baza celui mai performant sistem de incalzire, anume cel pe inductie. Aceasta este echipata cu functii interesante, despre care vom vorbi pe larg in acest review. Aspectul este unul elegant si va aduce, cu certitudine, un plus de rafinament bucatariei in care este amplasat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK este alimentata electric si functioneaza pe baza unui sistem performant de inductie. Acesta are o eficienta net superioara tuturor celorlalte variante de incalzire, atingand cel mai rapid punctul de fierbere in vasul in care gatiti. In plus, este capabil sa detecteze prezenta si forma vasului, incalzind doar suprafata de contact cu plita, zona din imediata vecinatate fiind pastrata in permanenta rece. Astfel, vor fi tinute la distanta incidentele nedorite iar mancarea cursa pe marginea vasului nu se va mai topi, putand fi stearsa rapid cu o laveta umeda.

Plita pe inductie Electrolux EHH6240ISK dispune de 4 arzatoare de diverse dimensiuni, ce dezvolta un interval de puteri cuprins intre 1.2 kW si 2.8 kW. Acesta vor fi controlate prin intermediul unui panou de tip senzitiv (touch control). Pentru a putea ajunge mai rapid la temperaturi inalte, veti avea la dispozitie functia Booster, ce intensifica procesul de incalzire pe o perioada limitata de timp, dupa atingerea temperaturii setate urmand a reveni automat la regimul normal de functionare. Indicatorul de caldura reziduala va semnala zonele ramase calde dupa incetarea activitatii de baza a plitei pentru ca dumneavoastra sa le puteti folosi eficient din punct de vedere energetic sau sa le evitati atunci cand doriti sa curatati suprafata plitei.

Plita electrica Electrolux EHH6240ISK ofera si cateva sisteme de siguranta. Amintim aici functia de deconectare automata, capabila sa detecteze ridicarea vasului de pe zona de lucru, urmand a opri instant procesul de incalzire. Functia de blocare pentru curatare precum si cea de protectie pentru copii va dezactiva panoul de comanda pentru a nu fi pornit din greseala vreunul dintre arzatoare. Suprafata perfect neteda, din sticla neagra, ofera o aderenta minima murdariei, aceasta putand fi indepartat usor fara a fi nevoie de substante chimice.

Concluzia noastra este ca Electrolux EHH6240ISK reprezinta o plita incorporabila foarte eficienta, ce dispune pe langa sistemul performant pe inductie, de functii sofisticate, capabile sa aduga siguranta si calitate procesului culinar. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electrica
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Inductie:Da
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Arzator mare:1
Arzator normal:1
Arzator mic:2
Putere arzator mare:2.3 – 2.8 kW
Putere arzator mic:1.2 – 1.8 kW
Putere arzator normal:1.8 kW

 

FUNCTII

Taste touch:Da
Sistem protectie copii:Da
Blocare pentru curatare:Da
Deconectare automata:Da
Indicator caldura reziduala:Da
Altele:Instalare usoara datorita sistemului “snap-in”

Detectare vase

 

DATE TEHNICE

Culoare:Negru
Material:Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm:x 59 x 52
Lungime cablu de alimentare (m):1.5
Altele:Putere maxima: 6600 W

 

Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search