La ofertă

Plita incorporabila Electrolux X-line EGH6343LOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox

Plita incorporabila Electrolux X-line EGH6343LOX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux X-line EGH6343LOX este o plita incorporabila clasica, ale carei performante depasesc media gamei, gratie intervalului mare de puteri pe care il dezvolta. Forma acesteia a fost optimizata pentru un plus de nonconformism si pentru o utilitate mai mare.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Electrolux X-line EGH6343LOX este alimentata pe gaz, drept pentru care veti beneficia de avantajele rapide ale flacarii pe gaz. Aceasta are 4 arzatoare, dispune in cruce, pentru un plus de identitate. Intervalul de puteri dezvoltat pe acestea este unul foarte larg, incadrandu-se intre 1 kW, pe cel mai mic si 4 kW, pe cel mai puternic (Wok). Aprinderea a fost facilitata prin intermediul unui sistem prin scanteie, incorporat in buton. Gratarele au fost modificate pentru a putea oferi o mai buna stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, acestea au avantajul de a fi detasabile individual, pentru favorizarea curatarii locale. Suprafata curbata retine toate lichidele scurse, pe mijlocul acesteia, fara a mai exista situatia cand se preling in afara plitei. De asemenea, inoxul ofera o excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supus, aducand, in acelasi timp, o minima aderenta murdariei si favorizand curatarea.

Concluzia noastra este ca Electrolux X-line EGH6343LOX reprezinta o plita cu functionalitate clasica dar cu aspect non-conformist, ale carei performante reusesc sa depaseasca media gamei. Aceasta ofera cateva optimizari cu real impact in sporirea utilitatii. Pretul la care se vinde acest produs este unul corect si reflecta obiectiv caracteristicile sale.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Electrolux X-line EGH6343LOX. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Gratar:Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK:1
Material gratare:Fonta
Arzator normal:2
Arzator mic:1
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:2 kW
Putere arzator WoK:4 kW

 

DATE TEHNICE

Inox:Da
Culoare:Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm:x 59.4 x 51
Lungime cablu de alimentare (m):1.1

 

Plita incorporabila Electrolux X-line EGH6343LOX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search