La ofertă

Plita incorporabila Gorenje IT614SC, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla neagra

Plita incorporabila Gorenje IT614SC

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Gorenje IT614SC este o plita incorporabila foarte performanta, ce functioneaza pe baza celui mai eficient sistem de incalzire si ofera functii inteligente pentru simplificarea procesului culinar. Aspectul acesteia este modern si elegant, in acelasi timp, aducand un plus considerabil de rafinament bucatariei in care este instalata.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Gorenje IT614SC functioneaza pe baza sistemului pe inductie, ale carui performanta sunt inegalabile, in momentul de fata. Particularitatea acestuia o reprezinta transferul eficient de caldura direct catre alimente, eliminand etapa intermediara de incalzire a vasului. Astfel, punctul de fierbere este atins mai rapid, cu un consum mai mic de energie. In plus, aceasta plita inteligenta este capabila sa detecteze forma si dimensiunile vaselor, incalzind doar suprafata aferenta acestora, zona din imediata vecinatate ramanand rece. Acest lucru aduce, pe langa evitarea incidentelor, o curatare mai usoara a alimentelor curse pe langa marginea vasului, in timpul fierberii, intrucat acestea nu se vor mai topi si vor putea fi indepartate cu o simpla laveta umeda.

Plita incorporabila Gorenje IT614SC

Plita pe inductie Gorenje IT614SC ofera un panou de control senzitiv ultra-modern. De asemenea, este echipata cu timer pentru a putea preseta programele de gatit, evitand prepararile excesive datorate neglijentei dumneavoastra. Indicatorul de caldura reziduala semnaleaza zonele ramase calde dupa incetarea activitatii de incalzire pentru ca dumneavoastra sa le folositi eficient din punct de vedere energetic sau sa le evitati atunci cand doriti sa curatati suprafata de lucru. Producatorii recomanda, in cazul acestui gen de plite, oprirea programelor de gatit cu 5 minute inainte fata de situatia unei plite clasice, tocmai din cauza ca temperatura se mentine foarte bine si dupa incetarea din functionare. Functia Powerboost intensifica procesul de incalzire pana la atingerea temperaturii setate, ulterior plita reluandu-si automat regimul normal de functionare.

Concluzia noastra este ca Gorenje IT614SC reprezinta o plita incorporabila foarte performanta, atat din punct de vedere energetic, cat si din cel al calitatii procesului de gatit. In plus, aceasta ofera un aspect rafinat si o curatare facila. Pretul la care se vinde acest produs, chiar daca este superior altor modele de plite, refleca obiectiv performantele sale. Ba chiar, consideram ca este una dintre cele mai accesibile plite pe inductie, la ora actuala.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Gorenje IT614SC. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Electrica
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Inductie:Da

 

ARZATOARE

Arzator normal:2
Arzator mic:2

 

FUNCTII

Taste touch:Da
Timer:Da
Indicator caldura reziduala:Da
Altele:Power-Boost

SuperBoost

AllBoost

 

DATE TEHNICE

Culoare:Negru
Material:Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm:5.5 x 59.5 x 51
Consum:6800 W

 

Plita incorporabila Gorenje IT614SC

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search