La ofertă

Plita incorporabila Hansa BHGI33110020, Gaz, 2 Arzatoare, Inox

Plita incorporabila Hansa BHGI33110020

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHGI33110020 este o plita incorporabila cu functionalitate clasica, destinata persoanelor care fie nu gatesc mult, fie sunt constransi de un spatiu redus pentru amplasarea acesteia. Pretul acesteia este unul economic si reflecta obiectiv specificatiile produsului.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHGI33110020 este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care necesita doua sisteme aditionale, destul de simple, pentru a-i anihila principalele neajunsuri. Aceasta este echipata atat cu sistem de aprindere electrica, incorporat in buton, cat si cu supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator pentru a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Avand in vedere dimensiunile reduse ale plitei, consideram ca gratarul este destul de robut si ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti. Chiar daca este monobloc, acesta nu va ingreuna sub nicio forma curatarea suprafetei de lucru, care, fiind confectionata din inox, are o excelenta rezistenta la conditiile aspre la care este expusa.

Concluzia noastra este ca Hansa BHGI33110020 reprezinta o plita incorporabila foarte accesibila, care ofera sansa persoanelor ce nu gatesc prea mult sau celor care nu au la dispozitie foarte mult spatiu, sa-si duca la bun sfarsit operatiunile culinare nepretentioase. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI33110020. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:2
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Gratar:Da, emailat
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Material gratare:Email
Arzator normal:1
Arzator mic:1

 

DATE TEHNICE

Inox:Da
Culoare:Argintiu/Negru
Dimensiuni (IxLxA) cm:270 x 490

Plita incorporabila Hansa BHGI33110020

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search