La ofertă

Plita incorporabila Hansa BHGI61039, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Inox

Plita incorporabila Hansa BHGI61039

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHGI61039 este o plita cu aspect ultra-modern dar cu functionalitate clasica. Chiar daca este alimentata pe gaz, aceasta ofera cateva elemente care vor facilita procesul culinar, oferindu-i, in acelasi timp, siguranta.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHGI61039 este alimentata pe baza unei resurse infalambile, care pentru a asigura performante maxime, necesita doua elemente suplimentare. Primul este sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in fiecare buton pentru setarea intensitatii flacarii iar cel de al doilea este un sistem de sigurante, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentare in cazul stingerii accidentale a flacarii. Din fericire, aceasta plita dispune de ambele. Cele 4 arzatoare de diverse dimensiuni asigura o putere totala de 7400 Watt, suficienta si pentru cele mai harnice gospodine. Gratarele din fonta, pe langa aspectul lor modernizat, ofera si o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, acestea sunt detasabile independent, favorizand curatarea locala. Suprafata din inox a plitei are o foarte buna rezistenta impotriva conditiilor dure la care este in permanenta supusa.

Concluzia noastra este ca Hansa BHGI61039 reprezinta un produs cu infatisare moderna si cu functionalitate usor imbunatatita fata de versiunile anterioare, atat cat permite, in momentul de fata, aceasta resursa inflamabila. Pretul unui astfel de produs este foarte accesibil si poate fi amortizat rapid, gratie consumului energetic redus.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI61039. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Gratar:Da
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Material gratare:Fonta
Arzator mare:1
Arzator normal:2
Arzator mic:1

 

DATE TEHNICE

Inox:Da
Culoare:Inox
Material:Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm:x 56 x 48
Altele:Putere totala: 7400 W

 

Plita incorporabila Hansa BHGI61039

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search