La ofertă

Plita incorporabila Hansa BHGI63100015, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

Plita incorporabila Hansa BHGI63100015

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHGI63100015 este o plita incorporabila clasica, ce propune o functionalitate simpla si performante ce se incadreaza in media gamei. Din punct de vedere estetic nu putem spune nici ca impresioneaza dar nici ca dezamageste. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHGI63100015 este foarte practica si usor de curatat, fiind confectionata din inox. Aceasta dispune de 4 arzatoare de diverse dimensiuni, alimentate pe gaz. Aceasta resursa isi ofera in cel mai scurt beneficiile dar vine la pachet si cu cateva neajunsuri, anihilate in cazul de fata prin intermediul supapelor de siguranta, ce au rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Aprinderea a fost si ea simplificata gratie sistemului electric, prin scanteie. Butoanele sunt asezate in lateral, pentru a facilita manevrabilitatea deasupra ei. Gratarele ofera stabilitate vaselor in care gatiti si au avantajul de a fi detasabile individual pentru favorizarea curatarii locale.

Concluzia noastra este ca Hansa BHGI63100015 reprezinta o plita incorporabila clasica, din toate punctele de vedere. Aceasta ofera performante specifice clasei medii, fiind suficiente pentru satisfacerea nevoilor culinare obisnuite. In plus, pretul la care se vinde este unul obiectiv si reflecta pe deplin caracteristicile produslui.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI63100015. 

Plita incorporabila Hansa BHGI63100015

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search