La ofertă

Plita incorporabila Hansa BHGI63110035, 4 arzatoare, gaz, aprindere electrica, inox

Plita incorporabila Hansa BHGI63110035

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHGI63110035 este o plita incorporabila clasica, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Performantele acesteia o incadreaza in clasa medie, neoferind elemente care sa reuseasca sa o delimiteze de restul produselor din nisa.

Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHGI63110035 este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila datorita careia sunt necesare doua sisteme suplimentare pentru ca nivelul performantelor sa fie unul bun. Din fericire, produsul descris in acest articol beneficiaza atat de aprindere electrica, prin scanteie, cat si de sistem de siguranta, ce consta in cate o supapa speciala, care insoteste fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Suprafata din inox ofera o rezistenta excelenta la conditiile dure la care este supusa, in timp ce gratarele masive, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti.

Concluzia noastra este ca Hansa BHGI63110035 reprezinta o plita clasica, ce se poate achita cu brio de sarcinile zilnice. Nu puteti avea asteptari prea mari de la un astfel de produs clasic, intrucat nu este dotat cu functii moderne, insa, acest lucru ii confera un plus la capitolul fiabilitate. Pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI63110035. 

Plita incorporabila Hansa BHGI63110035

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search