La ofertă

Plita incorporabila Hansa BHGI63111035, 4 arzatoare, aprindere electrica, 60 cm, Wok, Inox

Plita incorporabila Hansa BHGI63111035

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHGI63111035 este o plita incorporabila cu functionalitate clasica si aspect comun. Acest lucru ii limiteaza performantele, insa, ii creste fiabilitatea. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHGI63111035 este alimentat pe gaz, drept pentru care necesita doua sisteme suplimentare, care sa-i anihileze principalele neajunsuri. Din fericire, putem vorbi despre ambele, in cazul de fata. In primul rand, dispune de supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. De asemenea, dispune de sistem de aprindere electrica, prin scanteie, pentru favorizarea inceperii rapide a procesului de gatit. In plus, aceasta plita beneficiaza si de un arzator de mare putere, tip Wok. Gratarele sunt ferme si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti, avand, in plus, avantajul de a se detasa independent, pentru facilitarea curatarii locale. Suprafata din inox ofera o aderenta redusa murdariei si o foarte buna rezistenta la conditiile dure la care este supusa.

Concluzia noastra este ca Hansa BHGI63111035 reprezinta o plita destul de eficienta pentru un proces culinar decent, achitandu-se cu brio de sarcinile zilnice nepretentioase. Pretul la care se vinde acest produs este unul corect, reflectand obiectiv caracteristicile sale. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Hansa BHGI63111035. 

Plita incorporabila Hansa BHGI63111035

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search