La ofertă

Plita incorporabila Hansa BHKS61138, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Gaz, Sticla Neagra

Plita incorporabila Hansa BHKS61138

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHKS61138 este o plita incorporabila cu functionalitate clasica dar cu aspect net imbunatatit. Suprafata din sticla a acesteia ii confera eleganta si rafinament, in timp ce gratarele minimaliste denota un aer modern.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHKS61138 are o functionalitate destul de simpla, fiind alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care nu pune probleme de fiabilitate dar care necesita doua elemente aditionale pentru a-i anihila principalele neajunsuri. Vorbim aici despre sistemul de aprindere prin scanteie, incorporat in buton si despre supapele de siguranta ce vor insoti fiecare arzator, pentru a opri instant alimentarea in eventualitatea stingerii accidentale a flacarii. Din fericire, aceasta plita beneficiaza de ambele. Intervalul de puteri dezvoltat de aceasta plita incorporabila este unul destul de mare, gratie arzatorului de tip Wok, care urca pana la 2.8 kW. Gratarele minimaliste, chiar daca sunt robuste si aduc un plus estetic, ofera o stabilitate mai redusa vaselor in care gatiti, acest lucru necesitand mai multa atentie din partea dumneavoastra. Suprafata perfect neteda din sticla neagra ofera o minima aderenta murdariei, care va putea fi indepartata foarte usor, fara a necesita utilizarea substantelor chimice.

Concluzia noastra este ca Hansa BHKS61138 reprezinta o plita cu design modern, fiabilitate incontestabila, fiind, in acelasi timp, capabila sa ofere performante culinare superioare. Singurul sau dezavantaj il reprezinta forma minimalista a gratarelor, care necesita mai multa atentie din partea gospodinelor in timpul procesului de gatit. Pretul acestui produs este unul foarte atractiv si va putea fi amortizat in timp gratie eficientei energetice ridicate, specifice clasei A.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHKS61138. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Clasa de eficienta energetica:A

 

ARZATOARE

Arzator WoK:1
Arzator normal:2
Arzator mic:1
Putere arzator WoK:2.8 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare:Negru
Greutate (Kg):15

 

Plita incorporabila Hansa BHKS61138

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search