La ofertă

Plita incorporabila Hansa Integra BHGI61150, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Inox

Plita incorporabila Hansa Integra BHGI61150

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa Integra BHGI61150 este o plita incorporabila clasica atat din punctul de vedere estetic, cat si din cel functional. Aceasta se remarca in fata principalilor competitori, in special, prin prima pretului foarte accesibil.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila  Hansa Integra BHGI61150 este alimentata pe gaz, astfel ca necesita prezenta a doua elemente esentiale pentru anihilarea principalelor dezavantaje ale acestei resurse inflamabile. Din fericire, este echipata atat cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton, cat si cu supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul scurgerii accidentale de gaz. Intervalul de puteri oferit de cele 4 arzatoare este unul mediu, ridicandu-se de la 1 kW, putere maxima pe cel mai mic dintre acestea si urcand pana la 2.8 kW, pe cel mai puternic. Gratarele sunt suficient de ferme si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, au avantajul de a se detasa individual, facilitand astfel curatarea suprafetei de gatit, confectionata din inox, material cu foarte buna rezistenta la conditiile dure la care este supus.

Concluzia noastra este ca Hansa Integra BHGI61150 reprezinta o plita incorporabila cu performante suficiente pentru a putea satisface nevoile unui proces culinar obisnuit. Principalul sau avantaj il reprezinta pretul foarte atractiv si consumul energetic redus, drept pentru care investitia va putea fi amortizata in timp.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa Integra BHGI61150. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Arzator mare:1
Arzator normal:2
Arzator mic:1
Putere arzator mare:2.8 kW
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:1.8 kW

 

DATE TEHNICE

Inox:Da
Culoare:Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm:5.2 x 59 x 52
Greutate (Kg):10.5

Plita incorporabila Hansa Integra BHGI61150

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search