La ofertă

Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE, Gaz, 4 Arzatoare, Arzator wok, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Inox

Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este o plita incorporabila cu functionalitate clasica dar cu specificatii imbunatatite prin intermediul unor elemente simple, dar deosebit de utile. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect modern si nonconformist, datorat amplasarii, oarecum, curioase a arzatoarelor, ce impune si modificarea formei si structurii gratarelor.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este alimentata pe gaz, drept pentru care neccesita un sistem aditional de aprindere electrica, prin scanteie. In plus, a fost echipata cu cate o supapa electromagnetica pentru fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri este unul foarte generos, ce urca de la 1kW pana la puterea impresionanta de 3.6 kW, gratie arzatorului cu flacara dubla, tip Wok. Gratarele sunt foarte robuste si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. Faptul ca se detaseaza independent favorizeaza curatarea locala. Suprafata din inox ofera o aderenta redusa murdariei si o excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supusa.

Concluzia noastra este ca Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE reprezinta o plita cu functionalitate simpla dar cu performante superioare produselor competitoare, datorate catorva optimizari. Aspectul este unul imbunatatit, ce pare sa nu mai aiba nimic in comun cu o plita obisnuita. Pretul la care se vinde acest produs este unul corect, ce reflecta obiectiv specificatiile sale. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Gratar:Da
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Material gratare:Fonta
Arzator mare:1
Arzator normal:1
Arzator mic:1
Putere arzator mare:2.6 kW
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:1.65 kW
Altele:1 x arzator cu flacara dubla 3.6 kW

 

DATE TEHNICE

Inox:Da
Culoare:Argintiu
Dimensiuni (IxLxA) cm:3.9 x 65 x 51
Altele:Supape electromagnetice de siguranta

 

Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search