La ofertă

Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica integrata, Cristal Negru

Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hotpoint TQG 641 HA BK EE este o plita incorporabila cu functionalitate clasica dar cu performante superioare. Aceasta este capabila sa ofere un proces culinar performant, in deplina siguranta. In plus, aspectul sau este net imbunatatit, nemaiavand prea multe lucruri in comun cu plitele obisnuite pe gaz.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care necesita doua sisteme aditionale pentru anihilarea principalelor neajunsuri. Din fericire, aceasta plita dispune atat de sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton, cat si de supape de siguranta, ce insotesc fiecare dintre cele 4 arzatoare, cu scopul de a opri instant alimentarea, in situatia stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri este relativ larg, permitand acoperirea unui numar mare de vase. De asemenea, dispozitia nonconformista a arzatoarelor favorizeaza gatirea in vase de mari dimensiuni, acestea avand o excelenta stabilitate pe gratarele ferme. Cele trei gratare sunt detasabile individual, favorizand curatarea locala a suprafetei de gatit, care este una extrem de neteda si ofera o aderenta minima murdariei.

Concluzia noastra este ca Hotpoint TQG 641 HA BK EE reprezinta o plita incorporabila robusta, care chiar daca este alimentata pe gaz, ofera o functionalitate simpla si sigura. Performantele sale sunt superioare principalilor competitori iar aspectul este indiscutabil imbunatatit. Pretul, chiar daca nu este accesibil tuturor buzunarelor, poate fi amortizat in timp gratie eficientei energetice ridicate.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Gratar:Da
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Material gratare:Fonta
Arzator mare:1
Arzator normal:2
Arzator mic:1
Putere arzator mare:3 kW
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:1.65 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare:Negru
Dimensiuni (IxLxA) cm:4.1 x 59 x 51
Altele:Supape electromagnetice de siguranta

 

Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search