La ofertă

Plita incorporabila Whirlpool ACM802, 4 Zone Inductie, Touch Control, Negru

Plita incorporabila Whirlpool ACM802

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool ACM802 este o plita incorporabila foarte sofisticata, ce functioneaza pe baza celui mai performant sistem disponibil pe aceasta gama de produse, anume cel pe inductie. In plus, design-ul este unul ultra-modern, capabil sa aduca un plus considerabil de rafinament bucatariei dumneavoastra.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Whirlpool ACM802 se ridica la cele mai inalte standarde cand vorbim despre tehnologie si design. In primul rand, tehnologia pe inductie este de departe mai eficienta decat cele pe gaz sau cele electrice, aducand apa la punctul de fierbere mult mai rapid. Randamentul energetic atinge un prag de 90% fata de maxim 65%, in cazul celorlalte tipuri de alimentari. Un plus de eficienta, de data asta economica, il reprezinta si sistemul de avertizare, prezent in cazul plitelor cu Al 6-lea simt. Acesta detecteaza timpul in care plita functioneaza inutil si opreste automat alimentarea.

Plita pe inductie Whirlpool ACM802 are o putere ce poate urca pana la 7000 watt. Puterea foarte mare ajuta la accelerarea procesului de gatire. Plita avertizeaza si adapteaza automat intensitatea in momentul atingerii punctului de fierbere. Lipsa arzatoarelor pe gaz si a gratarelor, precum si suprafata complet neteda favorizeaza o curatare usoara. In plus, zona din apropierea ochiurilor nu este fierbinte iar murdaria nu adera.

Concluzia noastra este ca Whirlpool ACM802 reprezinta o plita deosebit de eficienta, atat la nivelul procesului culinar, cat si la cel al consumului energetic. Plusul de rafinament adus bucatariei este unul considerabil. Privind in ansamblu caracteristicile acestui produs si comparandu-l cu principalii competitori, va putem spune ca pretul de vanzare este unul destul de atractiv. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Whirlpool ACM802. 

Vezi manual de utilizare

Plita incorporabila Whirlpool ACM802

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search