La ofertă

Plita incorporabila Whirlpool AKR 353/IX HOB WP, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Gratare din fonta, Inox

Plita incorporabila Whirlpool AKR 353/IX HOB WP

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool AKR 353/IX HOB WP este una dintre cele mai recente plite introduse pe piata de brand-ul american, insa nu intalnim pret multe noutati, fata de versiunile anterioare. Aceasta are un sistem clasic de functionare si un aspect destul de comun, insa, ofera si cateva imbunatatiri. Pretul la care se vinde este unul bine corelat cu cel al competitorilor pe acest segment.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Whirlpool AKR 353/IX HOB WP are o alimentare clasica, pe gaz, motiv pentru care necesita doua sisteme aditionale pentru garantarea sigurantei si pentru facilitarea aprinderii acestei resurse inflamabile. Este vorba despre supapele speciale ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea in cazul stingerii accidentale a flacarii si despre sistemul de aprindere prin scanteie, incorporat in buton.

Plita pe gaz Whirlpool AKR 353/IX HOB WP dispune de 4 arzatoare, ce ofera un interval larg de puteri, in special gratie arzatorului Wok, ce urca pana la 3.5 kW. Gratarele din fonta sunt foarte robuste si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti, indiferent de dimensiunea acestora. In plus, au avantajele de a fi detasabile individual, favorizand curatarea locala a suprafetei de gatit. Plita este confectionata din inox, un material foarte rezistent la conditiile dure la care este supus.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKR 353/IX HOB WP reprezinta o plita robusta, ce poate oferi performante culinare ridicate, in deplina siguranta. Chiar daca nu aduce nimic nou la capitolul estetic, ofera un interval mai mare de puteri, avantaj major in fata produselor vandute la pret similar.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Whirlpool AKR 353/IX HOB WP. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:4
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK:1
Material gratare:Fonta
Arzator normal:2
Arzator mic:1
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:1.75 kW
Putere arzator WoK:3.5 kW

 

DATE TEHNICE

Inox:Da
Culoare:Argintiu
Dimensiuni (IxLxA) cm:4.1 x 58 x 51
Lungime cablu de alimentare (m):0.85
Duze pentru GPL:Da
Greutate (Kg):10.5

 

Plita incorporabila Whirlpool AKR 353/IX HOB WP

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search